Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Fotolijsten

Fotolijsten zijn decoratief en vaak heel persoonlijk. In ons gamma vind je een hele reeks fotolijsten waar al een mooie prent in gemonteerd is. Jij kiest uiteraard zelf of je de prent wilt behouden ofwel of je de fotolijst zelf inkleedt met eigen foto's of een prent.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Fotolijsten

Een foto of poster kan heel mooi zijn, maar met een lijst er rond komt hij toch wel meer tot zijn recht. En als je de design fotolijsten van Rebel House bekijkt, dan moet je toegeven dat sommige van onze lijsten eigenlijk zélf een kunstwerk zijn. Wij hebben in ons aanbod design fotolijsten voor aan de muur en staande fotolijsten. Combineer verschillende design fotolijsten van dezelfe kleur met elkaar of laat diverse kleuren van eenzelfde model bij elkaar aansluiten. Experimenteer en combineer. Fotolijsten zijn ideaal om je interieur regelmatig een andere look te geven.

Design Fotolijsten in jouw interieur

Kies jij voor je Urban Jungle interieur een mooie fotolijst met een dieren- of bloemenfiguur in de lijst verwerkt? Stoer zwart is dan weer ideaal voor je Raw Industrial woning. Zoek jij een roze design fotolijst voor je Pink Blush interieur of eerder een gouden lijst voor je Modern Chic kamer? Wij hebben deze en nog veel meer stijlen. Bij Rebel House weten wij wat het is om sfeer te scheppen. Design fotolijsten zijn de perfecte accessoires om je eigen stijl te creëren. Kies één grote fotolijst of maak een heuse collage met veel kleine fotolijstjes. Je mag er best speels mee omgaan, het werkt!

Design Fotolijsten bij Rebel House

Heb jij bij Rebel House je favoriete design fotolijst gevonden? Dan krijg je gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. Wij hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels, kleine items sturen wij op met PostNL. Wil jij de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen? Jij kiest! Heb je nog vragen rond onze design fotolijsten, andere items uit onze webshop of over de styling van je woning? Ons team van experten staat voor jou klaar!