Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Kandelaars

Kandelaars en kaarsen brengen gegarandeerd sfeer in huis. In onze webshop vind je talloze design kandelaars in diverse stijlen en afmetingen. Kies jij een klassieke kandelaar met armen, een lantaarn of een vaas voor een theelichtje? Je vindt het allemaal bij Rebel House.

45 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Design Kandelaars

Design kandelaars en mooie bijhorende kaarsen creëren een intieme en gezellige sfeer in huis. Maar ook als de kaarsen niet branden, mogen je kandelaars best wel decoratief zijn. Bij Rebel House gaan wij regelmatig op zoek naar nieuwe design kandelaars, in verschillende stijlen en materialen. Combineer je kandelaars met vazen en schotels, maar ook met je servies en bestek. Vaak zijn kandelaars een aanvulling op je verlichting. Je kunt je kandelaars bijvoorbeeld in dezelfde materialen en kleuren als je verlichting kiezen. Design kandelaars horen in elke kamer thuis: woonkamer, slaapkamer, hal of badkamer... En ze zijn zeer makkelijk op verschillende plekken in te zetten. Kies uit ons grote gamma die kandelaars en kaarsen die van je huis een sfeervolle thuis maken.

Design Kandelaars in jouw interieur

Voor je Pure Minimal woning kies je zeer fijne kandelaars. Bij Rebel House vind je heel wat kandelaars met dierenfiguren, palmen of bloemen. Deze zijn ideaal voor je Urban Jungle interieur. Met zilveren en gouden kandelaars zit je goed voor je Modern Chic woning. Als je graag Grand Glamour creëert, kijk dan eens naar onze glazen kandelaars in diverse kleuren uitgevoerd. Zwarte stoere kandelaars staan perfect in je Raw Industrial pand. Kies een karaktervolle, lieflijke, stoere, grappige of klassieke kandelaar uit. Wij hebben ze allemaal!

Design Kandelaars bij Rebel House

Heb jij nog twijfels of vragen rond onze design kandelaars? Stel ze gerust, wij zijn er voor jou! Als je je design kandelaar bij Rebel House bestelt, krijg je gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. Wij beschikken over een eigen bezorgservice voor grote meubels en kleine producten worden met PostNL opgestuurd. Jij kiest zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen uitvoert.