Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Kamerschermen

Geef een extra dimensie aan je kamer met een design kamerscherm. Een kamerscherm was oorspronkelijk bedoeld om zich achter het scherm aan- en uit te kleden. Uiteraard kun je dit nog altijd doen, maar design kamerschermen zijn nu vooral een decoratief element in je kamer. Het geeft een speelse en mysterieuze touch aan de omgeving. Wie de kamer binnenkomt, heeft altijd de neiging om eens achter het scherm te gaan gluren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design Kamerschermen

Je gebruikt je kamerscherm als room divider of bijvoorbeeld om te fel binnenvallend zonlicht wat diffuser te maken. De design kamerschermen van Rebel House zijn echte eyecatchers. Bij de Dutchbone kamerschermen vind je geometrische vormen, waar Bold Monkey het vooral van de prints moet hebben. Kare Design heeft design kamerschermen in vormen die je niet onmiddellijk zou verwachten. Rebel House gaat vooral voor gewaagde kleuren en ontwerpen. Als je voor een kamerscherm uit onze collectie kiest, dan kun je er niet naast kijken.

Design Kamerschermen in jouw interieur

Heb jij een Urban Jungle interieur? Schitterend! Dan kun je er zeker een design kamerscherm van Bold Monkey in kwijt. Bloemen en vogels creëren extra jungle-effect in je kamer. Dutchbone doet het eenvoudiger maar toch stoer. Hun kamerschermen zijn geschikt voor een Raw Industrial of een Rural Living woning. Een kamerscherm van Kare Design past uitstekend in je Modern Chic interieur. Hoe jij je kamerscherm inzet, bepaal je zelf. Hang er speels een badjasje over en combineer het met je vloerkleed en je overgordijnen. Maak er gewoon een leuk, speels en decoratief object van.

Design Kamerschermen bij Rebel House

Ben jij gecharmeerd door een van onze design kamerschermen? Dan bestel je ze eenvoudig online. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en ook nog gratis verzending vanaf 50 euro. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels. Hoe je betaalt, bepaal je zelf: betaling vooraf achteraf of in termijnen. Heb jij nog vragen over onze design kamerschermen of wil je weten hoe je van je Rebel House kamerscherm een prachtig kunstwerk kunt maken? Contacteer ons gerust, wij geven jou graag raad