Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Kapstokhaken

Wil jij wat meer mogelijkheden om kleren en andere spullen op te hangen en wil je dit ook in stijl doen? Kies dan voor gouden kapstokhaken. Ze decoreren je woning en ze zijn overal inzetbaar. Kies een reeks dezelfde gouden kapstokhaken of combineer ze onderling. Wij helpen jou in je keuze!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden kapstokhaken

Waarom zou iets kleins als een kapstokhaak niet stijlvol mogen zijn? Als je kiest voor een gouden kapstokhaak, dan betekent dit dat je oog hebt voor detail. Het maakt je interieur tot in de kleinste hoekjes af. Je kunt ze laten aansluiten bij je grote gouden kapstok, gouden muurplanken of gouden spiegels. Bij Rebel House vind je zo veel gouden interieurstukken dat je als het ware in elke kamer wel wat gouden elementen kunt integreren. Heb je ergens nog een leeg hoekje? Dan kun je er gerust een gouden kapstokhaak monteren. Er hoeft niet altijd iets aan te hangen, hij is ook gewoon mooi op zich. Met een gouden kapstokhaak geef jij je interieur nog meer charme.

Gouden kapstokhaken in jouw interieur

Een gouden kapstokhaak is perfect in je Grand Glamour of je Modern Chic woning. Hang er gerust een jurkje met goud aan, dan heb je meteen een echt kunstwerk! Voor je Urban Jungle woning kies je gouden kapstokhaken met een dieren- of plantenfiguur. Ook in de kinderkamer zijn gouden kapstokhaken met beestjes altijd leuk. In je Street Pop woning, waar toch al veel pit en kleur voorkomt, geven gouden kapstokhaken een extra spicy touch. Heb je een mooie gouden kapstokhaak gezien, maar twijfel je waar hij het meest tot zijn recht zal komen? Contacteer ons gerust, onze medewerkers helpen jou graag verder.

Gouden kapstokhaken bij Rebel House

Je wil niet lang wachten op je gouden kapstokhaken? Geen probleem, wij leveren zeer snel. Je krijgt van ons gratis verzending vanaf 50 euro en daarbij 90 dagen retourtermijn. PostNL zal je kapstokhaken komen leveren. Heb je bij je kapstokhaken grotere items besteld? Dan schakelen wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Bij Rebel House kun je zonder problemen voor- achteraf en in termijnen betalen, ook voor kleine items zoals gouden kapstokhaken.