Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Wandkapstokken

Bij Rebel House gaan wij voor bijzondere interieurstukken. Bij ons is een wandkapstok veel meer dan een haak aan de muur. Al onze gouden wandkapstokken zijn kunstwerken en zijn ook stijlvol wanneer je er niets aan hebt hangen. Maak hier je keuze uit ons grote aanbod!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden wandkapstokken

Als je gouden meubels en accessoires hebt, dan is de keuze voor een gouden wandkapstok vanzelfsprekend. Maar misschien begin je nu pas je woning in te richten en kies je voor goud. Dan is een gouden wandkapstok zeker een mooie start! In onze collectie vind je diverse afmetingen, stijlen en vormen. Zoek je een gouden wandkapstok als eyecatcher voor in de hal of wil je enkele kleine kapstokjes hangen in de kinderkamer? Ook voor je keuken vind je hier de gepaste gouden wandkapstokken. Kies je ook voor gouden verlichting, gouden kasten, tafels en stoelen? En wil je bij je wandkapstok ook gouden wanddecoratie, fotolijsten, schalen en figuren combineren? Ga op ontdekkingstocht in onze webshop en ontdek hoeveel gouden items wij aanbieden. Wij helpen jou graag bij je zoektocht naar goud.

Gouden wandkapstokken in jouw interieur

Voor de natuurliefhebbers en de gelukkige bezitters van een Urban Jungle woning hebben wij gouden kapstokken die de natuur heel erg benaderen. In sommige van onze ontwerpen zijn zelfs gouden beestjes verwerkt! Ga voor oud-goud voor je stoere Raw Industrial woning. Voor de kinderkamer van je Classic Colonial woning kies je voor grappige dierenfiguurtjes. Of hang ze gewoon in je woonkamer, waarom ook niet? Ze maken van je woning een royale plek. Wanneer de zon binnenvalt of het licht brandt, komen je gouden elementen nog meer tot uiting. Hang ze vooral op een plek waar ze opvallen en tot hun recht komen. Mocht je nog twijfelen of vragen hebben, contacteer ons gerust. Onze klantenservice staat voor jou klaar.

Gouden wandkapstokken bij Rebel House

Wanneer je je woning wil pimpen met gouden wandkapstokken, dan bestel je ze hier bij Rebel House gewoon online. Bij iedere bestelling geven wij jou 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor de kleinere producten levert zeer snel. Je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen.