Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Kapstokken

Kapstokken vind je in allerlei vormen en formaten. Een kapstok kan ook overal ingezet worden: in de hal, in de badkamer of de slaapkamer of in de keuken bijvoorbeeld. Wij bieden diverse mogelijkheden grijze kapstokken aan. Kies jij je favoriete exemplaar hier uit?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze kapstokken

Zoek je een grijze kapstok voor je hal? Dan kies je bijvoorbeeld een kapstok die je aan de muur boven je schoenenkastje hangt. Of je gaat voor een groot staand model. We hebben kleinere kapstokken voor een smalle gang en grappige kapstokken voor de kinderkamer. Heb je geen hal of gang maar heb je toch ergens een hoekje vrij? Dan kies je voor een compacte staande kapstok. Je kiest voor een grijze kapstok en je integreert hem mooi in je interieur. Ga op zoek naar een grijze spiegel, grijze verlichting, een grijze sidetable of een grijs schoenenkastje. Je kapstok komt dan nog veel meer tot zijn recht.

Grijze kapstokken in jouw interieur

Een stoere grijze metalen kapstok past uitstekend tegen de betonlook muur van je Raw Industrial woning. Een grijze kapstok waarin hout is verwerkt, is zeer stijlvol in je Rural Living interieur. Strakke vormen en een glimmende afwerking zijn perfect voor je Pure Minimal of je Modern Chic woning. Het stylen en pimpen van je woning is belangrijk. Ook een kapstok draagt voor een groot deel bij aan de uiteindelijke look van je interieur. Daarom hebben wij bij Rebel House een aantal specialisten die jou hierbij graag helpen. Contacteer ons gewoon als je vragen hebt!

Grijze kapstokken bij Rebel House

Wil jij één of meerdere grijze kapstokken voor bij jou thuis? Wij zorgen ervoor dat ze zeer snel geleverd worden. Daarvoor hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Of PostNL komt kleinere objecten bij jou brengen. Hierbij krijg je gratis verzending vanaf 50 euro. Wij hanteren het principe van 90 dagen retourtermijn en de betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Op die manier geven wij jou de gelegenheid om interieurstukken aan te kopen die voor 100% in jouw interieur en bij jouw stijl passen. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op, wij helpen jou verder.