Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Kapstokken

De kapstok wordt veel te vaak beschouwd als een onbelangrijk detail bij de inrichting van de woning. Bij Rebel House vinden we dat jammer, want een mooie kapstok kan zeker bijdragen tot het interieur! Zelfs gewone metalen kapstokken kunnen de uitstraling van je inkomhal of een andere ruimte verbeteren, zolang je maar de juiste keuze maakt op het vlak van materiaal, design en kleur. Hieronder lees je meer over de metalen kapstokken van bij jouw speciaalzaak, en waarom de service van Rebel House zo de moeite waard is!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen kapstokken

Vaak denken mensen bij metalen kapstokken aan een saaie, oubollige kapstok die het interieur meer kwaad dan goed doet. Rebel House bewijst echter dat het anders kan! Het brede gamma metalen kapstokken gaat van sierlijke modellen met een fijn design en glanzende afwerking tot klassieke, koperkleurige kapstokken die juist exclusief en statig ogen. Er zijn meer dan genoeg voorbeelden van metalen kapstokken die bewijzen dat metaal ook stijlvol en gezellig kan zijn. Van staande kapstokken waar je zelfs hele lange jassen aan kunt hangen tot hangende kapstokken die dankzij een aluminium afwerking heel modern ogen, alles is mogelijk!

Metalen kapstokken in jouw interieur

Als je een nieuwe metalen kapstok in je interieur wilt verwerken, dan is het eerst en vooral belangrijk dat je de beste optie vindt. Als je zo eenvoudig mogelijk je inkomhal wilt inrichten, bijvoorbeeld met een Modern Chic of Pure Minimalism indruk, dan zijn rechte metalen kapstokken met een sober design en niet al te veel versieringen ideaal. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook zijn dat je een prachtige Grand Glamour kapstok zoekt die meteen ook als blikvanger fungeert en met een goudkleurige laag is afgewerkt. Je vindt meer dan genoeg opties bij Rebel House!

Metalen kapstokken bij Rebel House

Nog beter dan een speciaalzaak die jouw talloze metalen kapstokken biedt, is een winkel waar je ook zeker kunt zijn van een uitstekende service! Bij Rebel House geniet je van een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn, een eigen bezorgservice voor grote meubels en ten slotte een betaling vooraf achteraf of in termijnen!