Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Kapstokken

Een witte kapstok of op zijn minst een kapstok waar wit is in verwerkt, is een aparte klasse. Wit wordt niet zo vaak voor kapstokken gekozen. Maar wie ze eenmaal heeft ontdekt, is er ook meteen verliefd op. Welke kapstok met wit van Rebel House vind jij gepast voor jouw woning?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte kapstokken

Wit gaat bij alles, dat wordt gezegd. En onze ervaring leert dat dit ook zo is. Wit heeft de prachtige eigenschap om je interieur op te frissen. Beeld je bijvoorbeeld een witte kapstok tegen een donkergrijze muur in. Het doet je muur plots anders lijken. Als je, naast je witte kapstok, ook andere interieurstukken in wit kiest, dan waait er nog meer een frisse wind door je interieur. Ga op de website van Rebel House bijvoorbeeld op zoek naar een witte sidetable in je hal, een wit vloerkleedje erbij en witte muurdecoratie. Je woning mag dan nog zo donker zijn, al deze witte elementen fleuren je interieur helemaal op. Wij helpen jou graag bij de keuze van witte kapstokken en ook om ze te integreren in je interieur. Contacteer ons gerust!

Witte kapstokken in jouw interieur

Strakke witte kapstokken kunnen er heel miniem uitzien en zijn dan ook perfect tin je Pure Minimal woning. Wit met goud is heel erg trendy voor je Modern Chic of je Grand Glamour gang of hal. En als je dacht dat wit niet kan in een Raw Industrial woning, dan laten wij jou het tegendeel zien. Kijk maar eens naar onze kapstokken die een combinatie zijn van wit en stoer hout. Zien zij er niet stoet ui? Laat ons precies weten wat je zoekt, wij zoeken met jou mee!

Witte kapstokken bij Rebel House

Heb je bij je witte kapstokken ook nog andere items in onze webshop gevonden? Dan sturen wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels bij jou langs. Voor kleinere objecten gebruiken wij PostNL. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Je kiest zelf hoe je wilt betalen. Bij ons kun je voor- achteraf en in termijnen betalen. Moest je nog vragen hebben over onze kapstokken in wit of andere kleuren, over onze meubelen en accessoires, onze klantenservice staat voor jou klaar!