Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Keukenaccessoires

Een gouden schaal of een gouden decoratiepot in je keuken, dit is toch gewoonweg chique? En waarom zou je je mooie glazen, kopjes en schoteltjes in de kast wegbergen als je ze in goud hebt gekozen? Welke gouden keukenaccessoires show jij binnenkort bij jou thuis?

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden keukenaccessoires

Een goud met wit bord, een goud met zwarte schotel, glazen met goud... het spreekt toch tot ieders verbeelding, niet? Zoek voortaan je keukenaccessoires met goud zorgvuldig uit bij Rebel House. Wij vullen onze collectie regelmatig aan. Zie jij bij jou thuis al gouden glazen in je vitrinekast staan? Pure klasse, toch? Maar als die vitrinekast dan ook nog eens in goud is, dan wordt het pas écht chique. Je afternoon-tea in een romantisch wit met goud theekopje en je koekjes geserveerd op een gouden etagere, je longdrink of cocktail in een glas met een gouden randje... zeg nu zelf, dit is toch pure verwennerij? Gewoon doen als je daar zin in hebt! Bij Rebel House staan we klaar om jou met deze luxe te laten kennismaken, en dan nog wel aan zeer democratische prijzen!

Gouden keukenaccessoires in jouw interieur

Kies jij romantische gouden keukenaccessoires voor je Grand Glamour, je Circus Baroque of je Rural Living woning? Lekker kleurrijk, maar toch ook met goud, ga je voor je Street Pop woning. Een reeks kubistische glazen met een gouden accentje wachten op jou voor je Pure Minimal woning. Stoer zwart in combinatie met goud kan perfect voor je Raw Industrial keuken of woonruimte. Wil jij je gouden keukenaccessoires combineren met andere gouden woonaccessoires, gouden meubels, gouden verlichting en een gouden vloerkleed? Ga dan op zoek in onze webshop. Voor echte goudliefhebbers is Rebel House een echte speeltuin!

Gouden keukenaccessoires bij Rebel House

Heb jij een set keukenaccessoires in onze webshop gevonden? Bestellen doe je gewoon online. Wij leveren zeer snel. We hebben hiervoor onze eigen bezorgservice voor grote meubels en PostNL voor kleinere volumes. En er is nog meer. Je hebt bij Rebel House recht op gratis verzending vanaf 50 euro en ook 90 dagen retourtermijn. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen.