Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Wandklokken

Een wandklok is altijd leuk om in huis te hebben. Ze geeft het uur aan, maar het is ook een zeer decoratief interieurstuk. Onze bruine wandklokken geven aan elke kale muur een warme uitstraling. Welke wandklok in bruin krijgt jouw voorkeur?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bruine wandklokken

Je zoekt een bruine wandklok voor jouw interieur? Dan heb je bij Rebel House een zeer uitgebreide keuze. Zoek je modern, romantisch, traditioneel of trendy? Geen nood, wij hebben ze in onze collectie! En wat nog meer is: wij helpen jou om je bruine wandklok perfect op je interieur af te stemmen. Kies bijvoorbeeld voor het juiste materiaal. In ons gamma vind je onder meer wandklokken in metaal, hout, aluminium, glas of kurk. De algemene uitstraling of bijvoorbeeld de vorm van de cijfers is zeer bepalend voor je keuze. Zo oogt bijvoorbeeld een vierkante wandklok helemaal anders dan een ronde wandklok. En Romeinse cijfers geven aan de wandklok een klassieke, maar ook wel een stoere look. Van welke stijl je ook houdt, je vindt hier bij Rebel House de geschikte wandklok in bruin.

Bruine wandklokken in jouw interieur

Heb jij bijvoorbeeld een Raw Industrial interieur? Dan kies je bijvoorbeeld een metalen wandklok met een stoere uitstraling. Metaal past bij andere metalen elementen in je interieur: metalen raamkozijnen en trappen, metalen poten van je stoelen of je metalen tafels bijvoorbeeld. Ook voor je Urban Jungle woning hebben wij zeer leuke bruine wandklokken: wandklokken met dieren- en plantenmotieven bijvoorbeeld. Deze klokken zijn alvast een pittige toets in je kamer. Voor je Rural Living woning zijn rustieke wandklokken met grote Romeinse cijfers ideaal. De bruine kleur van de wandklok draagt bij tot de rustige sfeer die je landelijke woning uitstraalt. Een bruine wandklok met strakke vormgeving past perfect in je Pure Minimal woninginrichting. Het vormt mooie contrasten met koele kleuren zoals wit en grijs. Vraag ons gerust raad als je er zelf niet goed uitkomt.

Bruine wandklokken bij Rebel House

Wil jij een of meerdere bruine wandklokken bestellen bij Rebel House? Dit doe je eenvoudig online. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken brengt jouw wandklokken snel bij jou thuis. Je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen.