Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Klokken

Een gouden klok aan de wand, een gouden tafelklok of wekker of zelfs meer... een gouden bijzettafel met ingebouwde klok, voortaan heb je geen enkele reden meer om niet te weten hoe laat het is. Hou het uur in het oog en doe dit in stijl, kies voor de gouden klokken van Rebel House!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden klokken

Goud klinkt als een vrij ernstig materiaal? Nee hoor, bij Rebel House niet. Wij bieden zowel klassieke gouden klokken als moderne en grappige gouden klokken aan. Bekijk bijvoorbeeld onze gouden klokken met marmer en met zwart of onze klokken met een knipoog naar een zeer gekend object. Modern of klassiek, we hebben ze in onze collectie. Uiteraard staat een klok nooit alleen. Wil jij dezelfde stijl en uitvoering aanhouden voor bijvoorbeeld muurdecoratie, verlichting, beelden en figuren, spiegels, kandelaars en fotolijsten? Ga op ontdekking in onze webshop en laat je gouden klok aansluiten bij andere mooie objecten. We hebben zelfs kasten, tafels en stoelen in goud. Zo voelt je klok in goud zich niet alleen. Bij Rebel House hebben wij een aantal specialisten die jou graag helpen bij het inrichten van je woning. Spice up your interior en doe het met goud!

Gouden klokken in jouw interieur

Een stoere klok met Romeinse cijfers is ideaal in je Raw Industrial woning of je Rural Living interieur. Zwart, grijs, donkerbruin of marmer maken je klok nog extra stoer. Een klok in wit en goud is dan weer perfect in je Modern Chic of je Pure Minimal kamer. Een klok die volledig in goud is uitgevoerd, brengt in je Grand Glamour en je Circus Baroque woninginrichting nog meer charme en luxe. Een discrete klok in goud kan in je Pink Blush een pittige noot brengen. Klokken in goud zijn zeer makkelijk te integreren in veel stijlen. Volg vooral je eigen stijl, wij helpen jou graag.

Gouden klokken bij Rebel House

Wil je een of meerdere klokken in goud van Rebel House? Dan bestel je ze gewoon online. Meteen krijg je van ons 90 dagen retourtermijn en wij geven jou gratis verzending vanaf 50 euro. Om nog meer service te bieden hebben wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels en we werken samen met PostNL voor kleinere zendingen. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen.