Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Wandklokken

Wil jij graag altijd duidelijk weten hoe laat het is? Dan wil je een klok die perfect in je interieur past. Heb je grijze tinten in je interieur? Dan kies je voor een stijlvolle grijze wandklok bij Rebel House.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze wandklokken

Onze grijze wandklokken zijn zeer decoratief. Als je een vrije ruimte aan je muur hebt, kun je er een mooie wandklok kwijt. Bij Rebel House is geen enkele grijze wandklok dezelfde. De ene is unicolor grijs, de andere is uitgevoerd in verschillende grijze tinten en nog andere zijn uitgevoerd in contrasterende kleuren: grijs en andere kleuren. Daarnaast heb je nog de keuze tussen ronde en vierkante grijze wandklokken en je kiest tussen verschillende materialen. Wij bieden grijze wandklokken aan in hout, metaal, kunststof, beton, aluminium en glas bijvoorbeeld. Het voordeel van zoveel keuze is dat je je wandklok precies laat aansluiten bij de stijl, de kleur en het materiaal van je kasten, tafels en stoelen, zitbanken en alle woonaccessoires die je nu al hebt. Ben je volop je woning aan het inrichten en zoek je nog andere interieurstukken? Ga dan op ontdekking in onze webshop. Je staat versteld hoeveel wij aanbieden.

Grijze wandklokken in jouw interieur

Grijs en chroom is een prachtige combinatie. Het is uitstekend voor je Modern Chic woning. Een strakke unicolor wandklok is speciaal ontworpen voor Pure Minimal interieurs. Of zoek je een wandklok die stoer overkomt voor je Raw Industrial woning? Kies dan een klok met bijvoorbeeld beton of oud goud. Een klok met grote Romeinse cijfers is heel erg geschikt voor je Rural Living woning. Bekijk zeker ook de staande klokken, misschien wil je ze wel combineren met je wandklok. Als je vragen hebt over onze grijze wandklokken of andere interieurstukken, laat het ons weten. Wij zijn er voor jou!

Grijze wandklokken bij Rebel House

Bij de bestelling van je klok krijg je gratis verzending vanaf 50 euro. En wat denk je van onze service van 90 dagen retourtermijn? En je mag de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen. PostNL voor kleine volumes of onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je klok en/of andere interieurstukken snel brengen.