Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Klokken

Een mooie houten klok in je interieur verwerken is één van de beste dingen die je kunt doen om het geheel meer levendig te maken. Houten klokken worden al lang gebruik als decoratie én functioneel meubelstuk in verschillende soorten interieurs, en ook bij Rebel House kan je je tegoed doen aan een breed gamma. Welke houten klokken zijn nu zoal geschikt voor jouw interieur, welke stijlen kan je ermee afwerken en wat kan je zoal verwachten van onze service? Vragen die hieronder uitvoerig voor je worden beantwoord!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Houten klokken

Van een staande houten klok met gietijzeren ijzerblad en Romeinse cijfers voor een klassieke uitstraling, tot eerder moderne modellen die aan de muur hangen en zo eenvoudig mogelijk ogen dankzij een sober design, er zijn haast geen grenzen aan de vele soorten houten klokken bij Rebel House. Die diversiteit geeft je de mogelijkheid om precies het goede model te vinden voor jouw inkomhal, woonkamer of slaapkamer. Wil je een houten klok die erg zwaar en rustiek oogt, om wat meer balans te brengen in je anders sobere interieur? Of heb je juist nood aan een kleine klok die het geheel van je klassieke woonkamer iets luchtiger maakt? Rebel House biedt méér dan genoeg mogelijkheden!

Houten klokken in jouw interieur

Het is belangrijk dat je binnen het aanbod houten klokken op zoek gaat naar een model waar je je goed bij voelt. Het mag dan misschien wel slechts een stuk decoratie zijn, uiteindelijke speelt de klok die je kiest toch een rol bij de look en feel van je interieur. Of het nu gaat om een landelijke Rural Living, een sobere Modern Chic of een kleurrijke Grand Glamour stijl. Rebel House helpt je om de juiste keuze te maken op het vlak van prijs, formaat en meer!

Houten klokken bij Rebel House

Bij jouw speciaalzaak geniet je echter ook van een gratis verzending vanaf 50 euro en een betaling vooraf achteraf of in termijnen. Ten slotte behoren ook een 90 dagen retourtermijn en een eigen bezorgservice voor grote meubels tot onze belangrijkste troeven. Op die manier word de inrichting van je woning een koud kunstje!