Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gele Kussens

Vind jij dat er wat meer kleur in je interieur mag? Met eenvoudige interieurstukken zoals gele kussens kom je al een heel eind. Geel valt zo sterk op dat je gele kussens gewoon echte blikvangers worden. Bij Rebel House vind je heel wat bijzondere kussens in geel. Welke kies jij voor jouw interieur?

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gele kussens

Welk kussen in geel zoek jij precies? Wil je een groot kussen voor je heerlijke fauteuil of wil je een reeks kleine kussens voor je bankstel? Ga je voor fel geel voor de lente en de zomer en wil je voor de herfst goudgeel tot bruingeel? Het kan allemaal! Wij hebben talloze tinten geel: van paasgeel, okergeel, honey yellow tot goudgeel. En wij hebben ook kussens in verschillende kleuren, waaronder geel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde tint geel als je zitbank. Of je maakt decoratieve sets in diverse modellen en diverse kleuren. Combineer je kussens met je verlichting, je vloerkleden, je muurdecoratie of welke andere decoratie ook. Je vindt ze in overvloed in onze webshop.

Gele kussens in jouw interieur

Bij een Pure Minimal interieur denkt men vaak aan eentonig wit. Maar wat denk je ervan om enkele kussens in geel in je interieur te verwerken? Zelfs met één enkel of een duo gele kussens trek je al de aandacht. Hetzelfde effect krijg je in een Raw Industrial stijl. Hier vormen gele kussens echte lichtvlekken in de donkere kleuren van een industriële woning. We zien dat velvet en okergeel in deze stijl heel populair zijn. Zoek in het oog springende kussens in geel voor je Street Pop stijl en ga hier gerust voor een mix van felle kleuren. Als je graag advies krijgt over hoe je geel en dan in het bijzonder gele kussens in je interieur integreert, contacteer onze klantenservice. Rebel House staat voor jou klaar!

Gele kussens bij Rebel House

Voor het bezorgen van je kussens schakelen wij PostNL in. Of als je een groter volume hebt besteld, schakelen wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Naast 90 dagen retourtermijn krijg je ook gratis verzending vanaf 50 euro en je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen, zoals jij het wil. Wij bieden uitstekende service, jij hoeft alleen maar de juiste gele kussens te kiezen.