Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Kussens

Enkele gouden kussens in je zitbank geeft je woonkamer onmiddellijk een boost. In onze collectie vind je rechthoekig en vierkante gouden kussens en kussens in diverse stoffen. Welke kies jij om je interieur een royale touch te geven?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gouden kussens

Wil jij je interieur wat meer glans geven? Goud is dé perfecte kleur hiervoor. Gouden kussens op je bed maken van je slaapkamer een paradijselijk slaapoord. Gouden kussens in je luie fauteuil zorgen ervoor dat je nog knusser kan zitten lezen. Kussens met goud in je loungebank doen je wegdromen in oosterse sferen. Zoek bij je kussens nog een gouden plaid en een gouden vloerkleed. Of wil je ook een gouden salontafel, eetkamertafel, gouden verlichting en gouden drinkglazen, schalen en figuren? We hebben al dit fraais in onze webshop. Combineer het onderling en combineer het ook met andere kleuren. Zowel donkere als lichte en felle als zachte kleuren gaan bij goud.

Gouden kussens in jouw interieur

Onze gouden kussens zijn niet zomaar rechthoekige of vierkante kussens in een gouden stofje. Ze zijn veel meer dan dat. Het zijn echte decoratieve interieurstukken. We hebben ze voor alles woonstijlen. Kies bijvoorbeeld een stoer kussen met grove ribbels voor je Raw Industrial interieur. Ook zwart met goud gaat in een dergelijk interieur heel goed. Een kussen met veel goud is helemaal perfect in je Grand Glamour woning. En wat denk je van een dierenvacht met goud voor je Urban Jungle woning? Een strakke look, bijvoorbeeld goud met wit is ideaal voor je Pure Minimal stijl. Speel gerust met goud en leg je kussens regelmatig op een andere plek. Je woning wordt telkens weer anders. Bij Rebel House hebben wij specialisten die jou graag helpen om je woning stijlvol aan te kleden. Laat ons weten wat je precies zoekt en welke look je aan je interieur wil geven. Wij geven je graag advies!

Gouden kussens bij Rebel House

Neem gerust de tijd om de gepaste gouden kussens uit te kiezen. Je stuurt je bestelling online door en meteen krijg je bij Rebel House gratis verzending vanaf 50 euro. Wij geven jou ook 90 dagen retourtermijn. We hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, kleine items worden met PostNL bij jou geleverd. Bij ons kun je de betaling vooraf achteraf of in termijnen uitvoeren.