Grijze Kussens

Grijs is een prachtige basic kleur. Je combineert een grijs kussen met allerhande tinten. Of je kiest om je hele interieur in grijs in te richten. Er zijn voldoende tinten grijs om je woning toch een levendige look te geven. Onze grijze kussens doen hier graag aan mee!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze kussens

Als je op zoek bent naar accessoires, dan zijn kussens een van de eerste zaken die je aankoopt. Een aantal kussens in je sofa maken het jou heel comfortabel. Met een grijs kussen kun je eigenlijk nooit verkeerd doen. Het past in rustige interieurs en je kunt het laten aansluiten bij heftige kleuren. Een grijs kussen aanvullen met kleuren zoals beige of licht roze creëert een warme sfeer waar het nodig is. Hevige kleuren zoals fel roze en turquoise blauw laten een grijs kussen in je interieur prachtig tot zijn recht komen. Bekijk rustig ons hele gamma en doe inspiratie op. Waarschijnlijk zie je in onze webshop interieurstukken die perfect bij je favoriete grijs kussen passen.

Grijze kussens in jouw interieur

Het assortiment grijze kussens bij Rebel House is heel erg uitgebreid. Wij houden zelf ook van variatie en creativiteit en willen deze graag met jou delen. Kies grijze kussen die je laat aansluiten bij je grijze kasten, zitmeubelen, tafels en accessoires. Zelfs grijze verlichting hebben wij ons gamma. Ga voor grijze kussens in velvet en glanzende stoffen voor je Grand Glamour woning. Grijs met een vleugje zilver of goud zijn trendy en passen in je Modern Chic interieur. Een kussen met de allure van een Perzisch tapijt is perfect voor je Raw Industrial woonkamer. Moest je toch nog twijfelen, vraag ons gerust raad. Onze klantenservice staat voor jou klaar!

Grijze kussens bij Rebel House

Wij zijn dé nummer 1 webshop in België en Nederland voor interieurstukken. Dit komt doordat wij uitstekende service geven zoals bijvoorbeeld 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Daarbij kun je bij Rebel House voor- achteraf en in termijnen betalen, zoals jij dat wil. Als je een grote bestelling bij ons doet, schakelen wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Voor kleinere items doen wij een beroep op onze trouwe partner PostNL. Wij streven ernaar dat iedereen design in huis kan halen, en dit binnen elk budget!