Velvet Kussens

Velvet is een stof die steeds vaker wordt gebruikt als afwerking voor decoratie, meubilair en ook kussens! Rebel House wil dat jij over alle mogelijke hulpmiddelen en decoratie beschikt om je interieur een prachtige look te geven. Velvet kussens maken dat mogelijk! Natuurlijk zijn dergelijke kussens erg uniek qua stijl en uitstraling, en het kan dan ook handig zijn als je wat meer weet over de mogelijkheden en hoe je deze kussens in jouw interieur kunt verwerken. In dit overzicht lees je alles over de velvet kussens van Rebel House, én onze service!

46 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Velvet kussens

Kussens zijn méér dan gewoon een stuk decoratie van je sofa of een ander zitmeubel in je woonkamer of slaapkamer. Ze maken deel uit van het interieur zelf en hebben daarbij ook een functioneel doel. Velvet kussens nemen het nog een stapje verder dan gewone kussens, en vallen meteen op dankzij de licht glanzende bekleding die erg zacht en gezellig aanvoelt. Er zijn donkergroene velvet kussens met matte glans voor een landelijke look, terwijl je ook donkerrode of paarse varianten kunt kiezen als decoratie in een exclusieve, klassieke stijl. Hoe dan ook bieden wij je bij Rebel House het beste van het beste!

Velvet kussens in jouw interieur

Als je méér wilt halen uit jouw interieur, dan is het vooral belangrijk dat je de juiste keuzes maakt op het vlak van decoratie. Heb je je oog laten vallen op een Grand Glamour look, en zoek je kussens die klasse uitstralen en chique ogen? Of wil je je woonkamer juist zo eenvoudig mogelijk inrichten, met kussens die dankzij een velvet bekleding toch gezellig aanvoelen? Dit kan het geval zijn bij een Pure Minimalism of Rural Living woonstijl. Rebel House kan je hoe dan ook helpen met een breed gamma aan velvet kussens!

Velvet kussens bij Rebel House

Bij jouw speciaalzaak vind je echter méér dan gewoon mooie, velvet kussens. Zo geniet je van een 90 dagen retourtermijn als je je aankoop niet goed vindt en een gratis verzending vanaf 50 euro. Ook een betaling vooraf achteraf of in termijnen en een eigen bezorgservice voor grote meubels maken onze service helemaal compleet!