Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Blauwe Schilderijen

Blauw is een felle kleur en daardoor valt elk blauw schilderij onmiddellijk op. Of je nu gaat voor een schilderij met hemelsblauw of nachtblauw, je schilderij met blauw brengt pit en fun in huis. Welk blauw schilderij uit onze collectie hang jij aan de muur?

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blauwe schilderijen

In onze blauwe schilderijen vind je schilderijen met veel of met weinig blauw. Soms is blauw de hoofdkleur, soms is het subtiel aanwezig. Op die manier kun je zoveel blauw in huis halen als je dat zelf wilt. Wil jij een realistisch schilderij, een gestileerd schilderij of een schilderij dat je best wel expressionistisch kunt noemen? We hebben ze bij Rebel House! Zoek gerust ook tussen onze schilderijen in andere kleuren. Misschien kun je wel een set van een of meerdere gelijkaardige schilderijen aankopen en ze verdelen over je woning. Schilderijen in huis halen betekent oog hebben voor kunst. Als je daarbij ook nog de kleuren op je interieur afstemt, wordt het helemaal topklasse! Denk bijvoorbeeld aan de combinatie tussen je blauw schilderij en een blauwe vaas, een blauw vloerkleed of blauwe verlichting. Of zoek juist die ene tint blauw die ook in je zitbank of je eetkamerstoelen voorkomt. Details tellen, daar zijn we ons bij Rebel House van bewust.

Blauwe schilderijen in jouw interieur

Ben je op zoek naar een Street Pop style schilderij met een bekende movie star of een romantisch schilderij voor je Rural Living woning? Perfect, Rebel House heeft het! Of zoek je een stoer schilderij met blauw en zwart voor je Raw Industrial woning? Ook deze stijl bieden wij aan. Kies bijvoorbeeld een schilderij in blauw met veel roze voor je Pink Blush interieur. Je hangt je blauw schilderij bijvoorbeeld op een lichte achtergrond en het komt nog meer tot zijn recht.

Blauwe schilderijen bij Rebel House

Als je het blauw schilderij hebt gevonden dat bij jouw interieur past, dan zal onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere items het al in zeer korte tijd naar jou toe brengen. Je krijgt bij de bestelling ook 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. En wist je dat je de betaling vooraf achteraf of in termijnen kunt doen? Inderdaad, jij beslist wanneer je betaalt aan Rebel House. Dit is een extra service die wij bieden.