Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gele Schilderijen

Geel is, net zoals rood, een kleur die heel erg opvalt in schilderijen en foto's. Het karakteristieke aan geel is dat het zon in je woning brengt. Gele schilderijen zijn ideaal om een interieur een vrolijke tint te geven. Welk van onze gele schilderijen kies jij uit?

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gele schilderijen

Bij Rebel House zijn wij gespecialiseerd in het stylen van woningen. Voor elke woning de geschikte design interieurstukken, is ons motto. Als jij houdt van fel geel, dan vind je hier wat je zoekt. Hou je eerder van zacht geel, dan vind je hier eveneens wat je zoekt. Of ga je voor een schilderij waarin slechts een tikkeltje geel in voorkomt, ook dat hebben wij in ons gamma. Het is dan ook perfect mogelijk om de gele tint in je schilderij precies te laten aansluiten bij andere elementen in datzelfde soort geel. Heb je bijvoorbeeld een geel vloerkleed of gele stoelen, dan vind je bij Rebel House gegarandeerd een bijpassend schilderij met geel. Citroengeel of okergeel... het zijn twee totaal verschillende tinten geel. Als je precies dat soort geel in je schilderij kunt vinden dat je zoekt, dan laat dit zien dat je zorgvuldig met je interieur bezig bent.

Gele schilderijen in jouw interieur

Naast de keuze van de juiste tint geel, ga je uiteraard ook voor een bepaalde stijl. Een abstract schilderij past uitstekend bij je Pure Minimal woning. Anderzijds gaat een grappig, pittig, humoristisch schilderij in fel geel heel goed bij je Street Pop woning. Geel met donkere kleuren gaan zeer goed in een Raw Industrial woning, geel met zachte kleuren zijn dan weer ideaal voor een Rural Living interieur. Geel is een hoofdkleur en kan makkelijk met heel veel andere kleuren gecombineerd worden, zowel met donkere als lichte, en zowel met felle als zachte kleuren. Ga vooral experimenteren. En moest je nog niet zeker zijn van je keuze, laat het ons weten. Wij adviseren jou graag.

Gele schilderijen bij Rebel House

Wij geven jou zomaar even 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten komt jouw gele schilderij heel snel leveren.