Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Groene Schilderijen

Als je op zoek bent naar een groen schilderij, dan hou jij gegarandeerd van groen. Een schilderij met groen brengt een frisse touch in een kamer. Gezelligheid creëren op een frisse en trendy manier, dit is wat een groen schilderij met je woning doet. Welk groen schilderij kies jij bij Rebel House?

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groene schilderijen

Zoek jij een schilderij waarbij groen primeert of zoek je eerder een schilderij waarin groen subtiel aanwezig is? We hebben beide. Van abstracte schilderijen tot natuurgetrouwe foto's, en dit in diverse afmetingen, jij kiest uit! Een groen schilderij is een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een groen bankstel, groene eetkamerstoelen of groene woonaccessoires zoals vazen, groene figuren of groene sierkussens.

Groene schilderijen in jouw interieur

Van de kleur groen kan gezegd worden dat het overal thuis hoort. Wij hebben een aantal zeer pittige en grappige groene schilderijen voor je Street Pop interieur. Of heb je een Rural Living woning en wil je een groene natuurfoto? Ook die hebben wij. Een abstract schilderij past helemaal bij je Pure Minimal woning. Geef je schilderij van Rebel House vooral een plek waar het tot zijn recht komt. Onze groene schilderijen zijn zo uniek dat je ze gewoon niet mag wegstoppen. Heb jij een mooi groen schilderij gezien, maar heb je nog twijfels? Laat het ons gerust weten. Contacteer ons en wij helpen jou verder met je keuze!

Groene schilderijen bij Rebel House

Misschien heb je een mooi groen schilderij gevonden, maar wil je nog een aantal andere exemplaren, eventueel in andere kleuren? Je kunt inderdaad een set samenstellen en ze over je woning verdelen. Zo kom je tot een uitgebalanceerd geheel en blijf je in je eigen stijl. Voor de prijs moet je het zeker niet laten. Wij geven jou immers de mogelijk om de betaling vooraf achteraf of in termijnen uit te voeren en je budget voor je interieur te spreiden zoals jij dat wil. Je krijgt bij Rebel House ook nog eens 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. PostNL voor kleine producten of onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt je interieurstukken snel leveren. Binnenkort geniet je van een stijlvol en uniek groen schilderij!