Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Rode Schilderijen

Een rood schilderij in je interieur heeft een volledig ander effect dan een blauw of een groen schilderij. Rood trekt heel erg de aandacht. Wij helpen jou graag om het perfecte rode schilderij of rode wandfoto voor jou te kiezen.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rode schilderijen

Een rood schilderij valt van ver al op. Het functioneert op dezelfde manier als bij een foto. Iemand die op de foto staat met rode kleding, springt onmiddellijk in het oog. Beweren dat de omgeving van het rode item of persoon in het niets verdwijnt, is misschien overdreven. Toch gaan alle ogen naar rood. Kies daarom zeer zorgvuldig dat ene rode schilderij uit dat exact de juiste dosis rood aan je interieur toevoegt. Wil jij een schilderij waarbij rood de hoofdkleur is of wil je een schilderij met kleine subtiele rode accenten? Wat het rood in de rest van je interieur betreft, hierin kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Kies je veel rood, bijvoorbeeld door rode kasten, rode vloerkleden en rode stoelen aan te kopen? Of hou je het bij dat ene rode accent dat je rode schilderij brengt? Alles is mogelijk. En moest je er niet goed uitkomen, dan staat onze klantenservice voor jou klaar om je hiermee te helpen.

Rode schilderijen in jouw interieur

Street Pop en Modern Chic zijn twee stijlen waarin rood best kan geïntegreerd worden. Strakke of gestileerde vormen maken hier je interieur af. Zeer eenvoudige maar sprekende afbeeldingen zijn ideaal voor je Pure Minimal interieur. En misschien vind je wel een schilderij waarbij rood en roze is gecombineerd? Dit haal je gewoon in huis voor je Pink Blush interieur.

Rode schilderijen bij Rebel House

Heb jij een rood schilderij bij Rebel House gevonden? Dan hoef jij niet voor het vervoer te zorgen. We hebben onze eigen bezorgservice voor grote meubels en PostNL is onze betrouwbare partner voor kleine items. Je krijgt bij Rebel House ook 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Wil jij de betaling vooraf achteraf of in termijnen doen? Het kan allemaal, jij beslist. Heb jij nog vragen over onze schilderijen met rood of over andere interieurstukken uit onze webshop? Vraag het ons, wij zijn er voor jou!