Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Roze Schilderijen

Hou jij van roze en wil je op een kunstzinnige manier roze in je interieur brengen? Dan kies je voor roze schilderijen. Bij Rebel House hebben wij diverse stijlen zodat jij het perfecte roze schilderij voor jou vindt.

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roze schilderijen

Naast de stijl van het schilderij kies je ook de afmeting. Ga jij voor een groot roze schilderij dat meteen opvalt als je de kamer binnenkomt? Of ga je voor een kleine muurposter die een hoekje opvult? Bij je roze schilderij kun je ook bijvoorbeeld een roze vaas of roze beeld kiezen. Of je laat je de roze tinten in je schilderij mooi aansluiten bij een roze vloerkleed, je roze stoelen of je roze zitbank. Met roze schilderijen kun je heel creatief omgaan en prachtige resultaten boeken. Onze experten geven jou hierbij graag raad. Contacteer onze klantenservice en stel gerust je vragen!

Roze schilderijen in jouw interieur

Roze is een vrij opvallende kleur en daarom zeer populair in een Modern Chic woning. Kies voor een kunstzinnig schilderij voor je Grand Glamour interieur en ga voor een humoristisch schilderij voor je Street Pop woning. En uiteraard vinden de Pink Blush fans hier helemaal hun gading. Je schilderij met roze wordt een van je vele roze interieurstukken. En misschien zou je het niet meteen verwachten, maar er zijn ook een aantal Raw Industrial aanhangers die de kracht en de charme van roze woondecoratie hebben ontdekt. Een schilderij met roze is hier zeker niet abnormaal. Roze verzacht koele tinten en brengt een dosis warmte in je woning. Maak gerust gebruik van deze kleur, ook voor je schilderijen!

Roze schilderijen bij Rebel House

Als je je schilderij bestelt bij Rebel House, krijg je onmiddellijk 90 dagen retourtermijn, je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen en je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro. Bij Rebel House beschikken wij over een eigen bezorgservice voor grote meubels en wij laten PostNL kleinere producten bezorgen. Ben jij nog niet helemaal overtuigd dat roze wel kan voor een schilderij? Laat het ons weten. Wij geven jou graag advies hoe jij een mooi schilderij met roze in je interieur kunt integreren!