Zilveren Schilderijen

Ben jij op zoek naar iets bijzonders en dacht je hierbij aan een zilveren schilderij? Dan hebben wij voor jou een uitgebreide keuze! Onze zilveren wandfoto's en schilderijen zijn ideaal om je woning te pimpen. Welke uit onze collectie wil jij?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zilveren schilderijen

Zilver is misschien niet zo'n vanzelfsprekende kleur voor schilderijen en wandfoto's. Maar daarom zijn wij nu ook eenmaal Rebel House. We kleuren graag buiten de lijntjes en gaan voor bijzonder design. Als je onze collectie zilveren interieurstukken doorloopt, vind je alles en nog wat in zilver: meubels, verlichting, vloerkleden, beelden en figuren... Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het in zilver. Je zilveren schilderij zal hierbij perfect aansluiten. Kies er verschillende en verdeel ze over je woning. Zo krijg je herkenningspunten in je huis die je interieur helemaal af maken.

Zilveren schilderijen in jouw interieur

Zilver hoort bij chique interieurs. Denk maar aan je Modern Chic woning waar je kiest voor een woninginrichting met een royale uitstraling. In je Pure Minimal ga je voor veel wit en strakke lijnen. Een zilveren schilderij met een moderne uitstraling is precies wat je voor een dergelijk interieur zoekt. En heb jij je woning ingericht in een Pink Blush stijl? Ook hier past zilver heel erg goed bij. Een andere stijl waar je best wat zilver mag in verwerken, is je Street Pop interieur. Je zet de felle kleuren nog meer in de picture door zilveren schilderijen op te hangen. Durf jij de stap naar zilveren wandfoto's en schilderijen te zetten? Wij helpen jou hier heel graag bij!

Zilveren schilderijen bij Rebel House

Heb jij een aantal zilveren schilderijen, meubels en accessoires bij Rebel House gevonden? Misschien wil je toch nog wat wachten tot je budget het toelaat? Geen nood, bij Rebel House geven wij jou de gelegenheid tot betaling vooraf achteraf of in termijnen. Een andere service die wij geven is 90 dagen retourtermijn. Daarnaast krijg je bij elke bestelling gratis verzending vanaf 50 euro. We hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en voor kleinere items schakelen wij PostNL in. Wij zorgen voor zeer snelle levering!