Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Spiegels

Ga je (voor het eerst) je interieur aankleden, dan is de kans groot dat je als eerste denkt aan een goede bank, een fijn bed of een fraaie eetkamerhoek. Staan de basics in huis en heb je een duidelijke stijl neer kunnen zetten, dan wordt het hoog nodig tijd om aandacht te besteden aan details. Fraaie glazen spiegels mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig heb je bij Rebel House de keuze uit tal van mooie designs waar je gegarandeerd een statement mee kunt maken in huis.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glazen spiegels

Glazen spiegels uit onze collectie zijn de perfecte toevoeging aan iedere kamer in huis. Zo maak je je net even wat beter klaar in de badkamer, je checkt je outfit snel even in de gang of zorgt simpelweg voor de nodige decoratie in huis bij dat ene leuke dressoir. Een spiegel van glas laat een ruimte optisch groter lijken. Het mooiste allemaal? Dankzij een breed scala aan formaten, is er ook voor jouw interieur altijd een geschikt design te vinden.

Glazen spiegels in jouw interieur

Een spiegel van glas uit de collectie sluit naadloos aan op een van de vele woonstijlen die we voeren. Kies bijvoorbeeld voor Pink Blush, Raw Industrial, Retro Revival, Rural Living of een Urban Jungle woonstijl. Opvallend of ingetogen, het is allemaal mogelijk.

Glazen spiegels bij Rebel House

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, zijn er tal van voordelen verbonden aan het toevoegen van een spiegel van glas aan je interieur. Na het plaatsen van een bestelling heb je de keuze uit betaling vooraf achteraf of in termijnen en gratis verzending vanaf 50 euro. Ontvang je je bestelling in huis dan heb je ook nog eens altijd recht op 90 dagen retourtermijn en je kunt kiezen voor een eigen bezorgservice voor grote meubels.