Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Spiegels

Bij Rebel House hebben wij een enorm aanbod aan gouden spiegels. Dat is ook niet zo verwonderlijk. Goud gaat in elke woning en bij elke woonstijl. Hier vind je inspiratie en wij helpen jou graag bij het zoeken naar de perfecte gouden spiegel!

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden spiegels

Een spiegel in goud is een object uit een sprookje. Bij Rebel House maken wij dit sprookje voor jou waar! We hebben staande en hangende spiegels in goud, grote en kleine spiegels en bijvoorbeeld samengestelde spiegels. Elke spiegel in onze collectie is een kunstwerk. Soms ligt de nadruk op de lijst, soms op de vorm van de spiegel, andere keren dan weer op de samenstelling en de afmeting. Door ons uitgebreide aanbod geven wij jou de kans op precies die spiegel in goud te kiezen die bij je interieur past. Naast gouden spiegels hebben nog andere gouden woonaccessoires. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze gouden schilderijen, gouden beelden en figuren, fotolijsten en kandelaars in goud. En wat denk je van onze gouden meubels en keukenaccessoires? Jezelf bekijken in je gouden spiegel boven je gouden dressoir, met een gouden champagneglas in de hand... kan het nog royaler? Wij helpen jou graag om je droominterieur waar te maken!

Gouden spiegels in jouw interieur

Een gouden spiegel met veel schwung is ideaal voor je Grand Glamour en je Circus Baroque stijl. Een spiegel met een heel fijne lijst past perfect bij je Pure Minimal woning. Onze typische retro zonnestraal-spiegels zijn gewoon een must in je Retro Revival woning. In je Classic Colonial en je Urban Jungle interieur kies je een spiegel met organische vormen. En vind jij niet zo makkelijk de gepaste spiegel voor een kleurrijk interieur zoals je Street Pop woninginrichting? Goud doet het hier altijd goed! Welke stijl je ook mag hebben, er bestaat een gouden spiegel voor en die vind je hier bij Rebel House.

Gouden spiegels bij Rebel House

Koop gerust meerdere spiegels bij Rebel House. Je kiest bij ons namelijk voor de betaling vooraf achteraf of in termijnen. Je krijgt ook 90 dagen retourtermijn en wij bieden bij elke bestelling gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken komt snel jouw spiegel brengen.