Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Staande Spiegels

Een staande spiegel heeft toch altijd een totaal andere uitstraling dan een hangende spiegel. We hebben ze dan ook in zeer verschillende afmetingen. Welke spiegel zoek jij precies? Ontdek hem hier in onze webshop!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden staande spiegels

Denk jij bij een staande spiegel aan een grote passpiegel? Inderdaad, dit zijn de meest voorkomende staande spiegels. Maar bij Rebel House vind je ook een hele reeks andere gouden staande spiegels. We hebben kleinere staande spiegels voor op je dressoir. Of plaats een middelgrote staande spiegel op je ladekast als alternatief voor een kaptafel. Met staande spiegels kun je alle kanten uit. Je hoeft niet in de muur te boren en je plaatst hem overal waar je maar wil. Onze gouden staande spiegels zijn tegelijkertijd ook zeer decoratieve interieurstukken. Ze kunnen best wel concurreren met gouden schilderijen, gouden verlichting en zelfs met gouden meubels. Een staande gouden spiegel op je gouden dressoir, een staande spiegel in goud in je hal of in je slaapkamer... het maakt je interieur gewoon tot een feest!

Gouden staande spiegels in jouw interieur

Ga voor grote staande spiegels, in het meervoud, in je Raw Industrial woning. Oud goud en mat goud zijn hiervoor ideaal. In je Modern Chic en Pure Minimal woning ga je voor een staande spiegel met een fijne gouden lijst. Staande gouden spiegels met ronde lijnen, bijvoorbeeld een ronde voet, brengen het vintage gehalte in je Retro Revival woning nog meer tot uiting. Met een grote staande gouden spiegel in je Classic Colonial woning breng je vervlogen tijden terug in huis. Spiegels creëren een groot ruimtegevoel in huis. Het goud doet er nog een schepje bovenop. Bij Rebel House helpen wij jou graag om je woning met goud te decoreren. Onze spiegels zijn hier alvast een grote hulp!

Gouden staande spiegels bij Rebel House

Je hebt met zorg een gouden staande spiegel uitgekozen? Met dezelfde zorg komt onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleinere items jouw interieurstukken brengen. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro, daarbij ook 90 dagen retourtermijn en de betaling kan je vooraf achteraf of in termijnen uitvoeren. Bij Rebel House haal jij pure design in huis aan betaalbare prijzen.