Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Spiegels

Spiegels zijn zeer bijzondere woonaccessoires. Ze zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog functioneel. Een spiegel om nog eventjes je outfit te checken, een spiegel om het licht te laten weerkaatsen of een spiegel gewoon omdat je hem mooi vindt... er zijn voldoende redenen om spiegels aan te kopen. Onze grijze spiegels zijn dan ook zeker het overwegen waard! Welke wil jij in je interieur?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze spiegels

Grijs is saai? No way! Althans niet bij Rebel House. Elke spiegel is zorgvuldig door ons uitgekozen omwille van zijn uitstraling. Chique of grappig, discreet of opvallend, het kan allemaal bij onze grijze spiegels. Met de nodige aandacht voor waar je je grijze spiegel inzet, krijgt hij nog meer allure. Denk bijvoorbeeld aan bijpassende vazen of kandelaars. Kies in je hal een vloerkleedje en een vloerlamp die bij je spiegel passen. Bij je spiegel in de badkamer horen opbergdozen en leuke verlichting in dezelfde stijl. Laat je spiegel in je woonkamer aansluiten bij je salontafel, bijzettafels en andere muurdecoratie. Je vindt heel wat moois in onze webshop.

Grijze spiegels in jouw interieur

Vanaf nu hoef je niet meer zomaar in je spiegel te kijken. Telkens je een spiegel van Rebel House gebruikt, doe je dit in stijl! Spiegels met een zeer fijne rand horen in je Pure Minimal woning. Metalen spiegels passen in je Raw Industrial woning. En wat denk je van grijze spiegels met ronde vormen voor je Retro Revival interieur? Een leuke spiegel op een voet is hier ook helemaal perfect! Een samengetelde spiegel of een grappige spiegel kan gerust in je Street Pop woning. Aan jou om je keuze te maken, wij helpen je graag. Onze klantenservice heeft jarenlange ervaring met het stylen van woningen en zij geven jou professioneel advies.

Grijze spiegels bij Rebel House

Bij Rebel House vind je grijze spiegels aan zeer concurrentiële prijzen. Dankzij onze lage prijzen kun je bijvoorbeeld een set van meerdere kleine spiegels samenstellen. Of je koopt er meerdere aan en je verdeelt ze over je woning. Je krijgt hierbij 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine producten levert zeer snel jouw grijze spiegels.