Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Houten Spiegels

Houten spiegels zijn bij Rebel House te verkrijgen in diverse uitvoeringen. Het voordeel van hout is dat het in strakke en ronde vormen kan verwerkt worden en dat het zowel naturel of in een afgewerkte vorm voorkomt. Onze houten spiegels stralen sfeer en klasse uit. Pimp je woning en ga voor houten spiegels van Rebel House!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Houten spiegels

Spiegels met een houten lijst brengen een gezellige sfeer in huis. Het 'koude' materiaal spiegelglas krijgt een warme uitstraling dankzij een lijst in hout. Bij Rebel House kiezen wij uitsluitend voor bijzondere ontwerpen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze ovale of grillig gevormde spiegels. Inderdaad, een spiegel hoeft niet altijd rond of rechthoekig te zijn. En ook de lijst zelf mag best wel een kunstwerk zijn. Of je nu kiest voor naturel hout, donker hout of bijvoorbeeld verguld hout, al onze spiegels stralen topklasse uit!

Houten spiegels in jouw interieur

In onze collectie vind je grote stoere spiegels en ook kleine elegante exemplaren. Met grote spiegels creëer je een groot ruimtegevoel. Met kleine spiegels kun je zeer speels omgaan en ze in een pittige opstelling met elkaar combineren. Kies voor een houten spiegel met een zeer fijen lijsten voor je Pure Minimal woning. Ga voor goud voor je Grand Glamour of Modern Chic interieur. Een opvallende houten lijst in de vorm van een zon is perfect voor je Rural Living woning. Ook aan onze Retro Revival fans hebben wij gedacht. Zij vinden bij ons een kapstok met spiegel in pure vintage stijl. Een spiegellijst in donker hout of een spiegel die doet denken aan een kamerscherm zijn perfect geschikt voor je Classic Colonial interieur. Moest je niet goed weten wat te kiezen, vraag het ons gerust. Wij hebben experten die jou graag adviseren!

Houten spiegels bij Rebel House

Heb je je favoriete houten spiegel in onze webshop gevonden? Super! Je hoeft zelf niet voor het vervoer te zorgen, dat doen wij met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleine producten. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. Doe je de betaling vooraf achteraf of in termijnen? Dat kies je zelf! Belangrijk voor ons is dat onze houten spiegels bij jou thuis de perfecte plek krijgen!