Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Spiegels

Metalen spiegels zijn zeer bijzondere woonaccessoires. Metaal kun je in alle vormen verwerken en daarom zijn onze spiegels ook zo uiteenlopend in hun design. Zeer fijne lijsten, zeer stoere lijsten, hang- en staande spiegels en vooral veel en veel bijzondere ontwerpen. Ontdek onze unieke metalen spiegels hier!

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen spiegels

Bij Rebel House stellen wij ons niet tevreden met enkele spiegels in ons gamma. Wij gaan voor uniek design, vernieuwing, gedurfde ontwerpen en oneindige mogelijkheden. Bij ons vind je kleine en grote spiegels. We hebben enkelvoudige spiegels of spiegels die soms uit heel veel kleine spiegels zijn samengesteld. Ronde, vierkante, ovale of psychedelische ongelijke vormen, het kan allemaal bij Rebel House. Of zoek je een spiegel die ingewerkt is in een console of kaptafel? Ja hoor, dan zit je bij Rebel House op het juiste adres! Kies de kleur, de afmeting en de stijl die je wilt. Wij helpen jou graag!

Metalen spiegels in jouw interieur

Zoek je een stoere spiegel voor je Raw Industrial woning of zoek je een zeer strakke metalen spiegel voor je Pure Minimal woning? Hier bij Rebel House vind je ze in overvloed. Misschien hou je van een collage van gouden spiegels voor je Modern Chic interieur, maar weet je niet goed hoe dit te realiseren? Geen nood, wij hebben ze kant-en-klaar voor jou. Spiegels met rare vormen of felle kleuren passen in je Street Pop woning. En zoek je al lang zo'n gouden zonne-spiegellijst voor je Retro Revival stijl? Wij hebben verschillende van deze prachtige designs. Spiegels zijn nu eenmaal onmisbaar in een woning en je kunt ze dan ook makkelijk combineren met schilderijen, fotolijsten, vazen en je verlichting. Wij hebben voldoende metalen spiegels in ons gamma zodat jij het perfecte exemplaar kunt uitkiezen.

Metalen spiegels bij Rebel House

Kies een of meerdere spiegels en geef ze een mooie plek. Bij elke bestelling krijg je gratis verzending vanaf 50 euro en ook 90 dagen retourtermijn. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen. Je bestelling wordt snel gebracht met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleine producten. Als je nog vragen hebt, dan horen we het graag. Wij helpen jou verder!