Turquoise Woonaccessoires

Hou jij zo van de kleur turquoise en wil je dit ook in je interieur verwerken? Onze turquoise woonaccessoires bieden jou heel wat mogelijkheden. Ga hier op zoek naar hét ideale accessoire voor jouw interieur. Rebel House staat voor jou klaar!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Turquoise woonaccessoires

Onze turquoise woonaccessoires pimpen jouw woning op een zeer bijzondere manier. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel met een turquoise lijst of een turquoise wandklok. Ze springen onmiddellijk in het oog. Ze kleden een lege muur perfect aan en ze geven een frisse touch aan de kamer. Een lamp of een opbergpot in turquoise kunnen wonderen doen. Laat ze aansluiten bij je turquoise stoelen of fauteuils. Met deze unieke tint kun je je fantasie volledig de vrije loop laten. Bij Rebel House geven wij jou graag raad en helpen jou om je woning te pimpen met turquoise decoratiestukken. Vraag ons gerust raad!

Turquoise woonaccessoires in jouw interieur

Turquoise is een kleur die met geen andere te vergelijken is. Ze is opvallend en toch zacht, karaktervol en tegelijk chique. Je zet turquoise woonaccessoires in in een Circus Baroque of een Grand Glamour woning. Een royale kleur als turquoise is hier gewoon een must. In je Raw Industrial style geeft turquoise een pittige touch en in je Street Pop woning voeg je met turquoise nog een extra trendy kleur toe. Kies ook gerust turquoise voor je Pure Minimal woning waar heel veel wit in voorkomt. De blauwgroene tint vormt hier een mooi contrast. Dit geldt ook voor een Pink Blush interieur. Wil je in blauwe en groene tinten blijven? Dan werk je 'ton-sur-ton' met verschillende schakeringen blauw en groen, en voegt daar turquoise aan toe. Heb je graag advies op gebied van styling? Ons team staat voor jou klaar!

Turquoise woonaccessoires bij Rebel House

Om een aantal turquoise woonaccessoires in huis te halen, hoef je je niet te verplaatsen. Je bestelt gewoon online bij Rebel House. Je hebt recht op 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine items levert zeer snel. Je krijgt de mogelijkheid om de betaling vooraf achteraf of in termijnen te doen.