Blauwe Vazen

Een blauwe vaas als eyecatcher werkt perfect. In elke stijl zal een blauwe vaas een mooie blikvanger zijn. Integreer jij een of meerdere interieurstukken in blauw in je woning of ga je écht voor die ene prachtige vaas waar alle aandacht op gericht wordt? Rebel House helpt jou, welke keuze je ook maakt!

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blauwe vazen

Onze blauwe vazen zijn stuk voor stuk kunstwerken. Bekijk bijvoorbeeld onze prachtige glazen vazen. Glas weerkaatst het licht van de omgeving en geeft aan je blauwe vaas een extra dimensie. Of wat denk je van onze aardewerk vazen in wit en blauw? We hebben ook blauwe vazen in metaal en met messing. Als jij fan bent van een van deze materialen, dan vind je in onze webshop gegarandeerd wat je zoekt. Een blauwe vaas past bij blauwe schotels en figuren. Of combineer je blauwe vaas met blauwe verlichting, blauwe muurdecoratie of blauwe meubels. Kies een set van vazen uit in dezelfde kleur blauw of combineer kleuren en modellen met elkaar. Het werkt altijd!

Blauwe vazen in jouw interieur

Onze blauwe vazen zijn zo uniek dat je ze gewoon ook als decoratief stuk kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een glazen blauwe vaas met ronde lijnen voor je Retro Revival interieur. We hebben blauwe vazen met organische vormen voor je Urban Jungle woning. Glas en goud werkt altijd prima in een Modern Chic omgeving. Voor je Pure Minimal interieur kies je strakke lijnen en bijvoorbeeld een contrast van wit en blauw. Voor een Street Pop kamer kies je dan weer bij voorkeur veelkleurige vazen. Uiteraard is experimenteren zeer fijn als je bezig bent met het inrichten van je woning. Vazen zijn hier ideaal voor. Je verplaatst ze waar je ook maar wilt.

Blauwe vazen bij Rebel House

Wil jij graag profiteren van ons uitgebreid servicepakket? Dan bestel je gewoon je blauwe vazen bij Rebel House via onze website. Je krijgt dan 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en je beslist of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen zal doen. Daarnaast hebben wij ook het volledige toezicht op de levering. We werken nauw samen met PostNL voor kleine items en onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Service, design aan betaalbare prijzen en kwaliteit, dat is wat je krijgt bij Rebel House!