Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Glazen Vazen

Kun jij je voorstellen dat je je snijbloemen zet in glazen vazen die perfect de kleur van je bloemen hebben? Of stel je een vaas voor waarbij glas met een ander materiaal is gecombineerd? Dit en nog veel meer prachtige glazen vazen hebben wij bij Rebel House. Wij zouden onze naam oneer aandoen moesten wij niet tentallen rariteiten in onze collectie glazen vazen hebben.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Glazen Vazen

Vazen zijn er om bloemen in te zetten, maar je kunt je glazen vazen ook gewoon als decoratieve elementen kiezen. Zet ze bijvoorbeeld op je console in de hal, op de dressoir in de woonkamer, en waarom ook niet in je badkamer of slaapkamer bijvoorbeeld. Ze zijn heel makkelijk te verhuizen en van sommige klanten horen we bijvoorbeeld dat zij vazen plaatsen in functie van het seizoen. Want inderdaad, met enkele opvallende design vazen kun je een hele kamer een andere look geven.

Glazen Vazen in jouw interieur

Heb je nog geen glazen vazen gevonden voor je Street Pop interieur? Geen nood, bij Rebel House hebben we er wel een aantal. Grappige figuren en felle kleurtjes zijn een must! Je stoere Raw Industrial pand wordt nog robuuster met vazen met een duister kantje zoals bijvoorbeeld gefumeerd glas of betonloon. Voor je Grand Glamour stijl ga je voor goudkleur, mozaïekjes of glimmende afwerkingen. Ook voor je leuke Pink Blush interieur vind je bij ons prachtige glazen vazen. Kies een volledig roze vaas of een vaas in roze met andere kleuren. En merkte jij ook de vintage vormen van bepaalde van onze vazen op? Zij zijn super leuk in je Retro Revival woning.

Glazen Vazen bij Rebel House

Misschien is het moeilijk om slechts één vaas uit ons hele assortiment te kiezen? Niets belet jou om verschillende vazen in glas met elkaar te combineren. Doe je bestelling gewoon online. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, maar waarschijnlijk komt jouw vaas met PostNL naar je toe. Je krijgt van ons 90 dagen retourtermijn, een gratis verzending vanaf 50 euro en de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen.