Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gouden Vazen

Als je op zoek bent naar de beste decoratie voor een exclusieve, moderne en chique atmosfeer, dan zijn gouden vazen iets voor jou! Het spreekt voor zich dat je niet zomaar de eerste de beste decoratie wilt kopen, en dat is dan ook waarom wij jou bij Rebel House helpen bij die zoektocht. In het onderstaande overzicht lees je alles wat je moet weten over het uitgebreide aanbod gouden vazen, alsook onze uitgebreide service!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gouden vazen

Gouden vazen komen in ongelofelijk veel designs, vormen en formaten. Er zijn goudkleurige vazen die dankzij een sierlijk ontwerp alsnog erg landelijk en gezellig ogen, terwijl je natuurlijk ook hypermoderne modellen vindt. Een gouden vaas in de vorm van een giraf met open rug oogt dan weer een stuk experimenteler en exclusiever. Of wat dacht je van een honingkleurige gouden vaas met bolvorm onderaan en een dunne bovenkant om je woonkamer mee op te fleuren? Bij jouw speciaalzaak vind kortom je meer dan genoeg mogelijkheden!

Gouden vazen in jouw interieur

Als je je decoratie op de juiste manier in je interieur wilt verwerken, dan is het vooral belangrijk dat je de juiste aankopen doet. Dankzij het aanbod gouden vazen van Rebel House is dat een koud kunstje! Zo kan je gebruik maken van de handige filters om doelgericht je favoriete decoratie te zoeken. Ook wordt er een onderscheid gemaakt tussen verschillende substijlen zoals Raw Industrial, Modern Chic, Retro Revival en nog veel meer. Op die manier richt je je interieur specifiek in, en dat komt de look en feel van je woning natuurlijk alleen maar ten goede!

Gouden vazen bij Rebel House

Zodra je een keuze hebt gemaakt en de beste gouden vaas hebt gevonden voor jouw situatie, helpen wij je echter nog verder. Zo krijg je een 90 dagen retourtermijn als je niet tevreden bent met je aankoop en geniet je van een gratis verzending vanaf 50 euro. Ook een eigen bezorgservice voor grote meubels en een betaling vooraf achteraf of in termijnen maken de Rebel House service méér dan de moeite waard. Ontdek het uitgebreide aanbod!