Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Roze Vazen

Als je een vaas kiest, kies je ze meestal met de bedoeling er bloemen in te plaatsen. Bij Rebel House hoeft dit niet per sé. Onze roze vazen zijn zo uniek, dat ze ook zonder bloemen echte blikvangers zijn. Welke van onze roze vazen wil jij in huis halen?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Roze vazen

Roze is een ideale kleur voor een vaas. Heel wat bloemen zijn rood, roze of geel. Deze tinten gaan perfect bij een roze vaas. Wil jij een unicolor vaas of een vaas in roze met andere kleuren? We hebben voor elke stijl een roze vaas. Je combineert ze met andere roze decoratiestukken zoals beelden, fotolijsten, sierkussens of plaids bijvoorbeeld. En ga je nog een stapje verder en kies je ook je meubels in roze? Denk maar aan kasten, tafels en stoelen roze. Waar je ze vindt? Hier bij Rebel House! En waarmee combineer je roze? Roze gaat goed bij grijs, wit en zwart en ook bij oranje, rood en paars. Ook donkergroen, okergeel en turquoise gaan verrassend goed bij roze. Geef je roze vaas een mooi plekje en ze fleurt je interieur helemaal op.

Roze vazen in jouw interieur

Bij roze denk je uiteraard aan je Pink Blush interieur. Maar wat denk je van een kubistische roze vaas voor je Pure Minimal woning? Of ga je voor een roze vaas met ronde lijnen voor je Retro Revival stijl? Roze met goud gaat uitstekend in je Modern Chic en in je Grand Glamour woning. Kies jij bij je vaas ook nog roze verlichting? Dan wordt het helemaal chique! Wij helpen jou graag als je roze vazen wil aankopen voor je woning. Onze stylisten adviseren jou waar je ze kunt inzetten, van welke kwaliteit ze zijn en hoe je ze combineert met andere interieurstukken.

Roze vazen bij Rebel House

Rebel House biedt een totaalpakket van services aan. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling kan vooraf achteraf of in termijnen gebeuren. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en om kleine interieurstukken te bezorgen doen wij een beroep op PostNL. Heb jij nog vragen? We horen het graag.