Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Vazen

Een witte vaas ze je mooi je bloemen of planten helemaal in de spotlight. Rebel House gaat echter voor pure design en al onze witte vazen zijn dan ook meer dan een gewone bloemenhouder. Onze witte vazen zijn echte kunstwerken. Je kunt ze makkelijk tussen je beelden en figuren plaatsen. Ze stralen even veel luxe uit. Voor welke stijl ga jij?

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte vazen

Designers kunnen met vazen alle kanten uit: stoer of elegant, ernstig of grappig, strak of met veel franjes... Ook de materialen die gekozen worden voor vazen zijn zeer uiteenlopend. Wij hebben bijvoorbeeld marmeren, betonnen, kunststof, houten, glazen, porseleinen vazen en nog veel meer. Qua vormgeving en afwerking heb je ook eindeloos veel mogelijkheden. Kies jij een unicolor witte vaas of een meerkleurige vaas? Je ontdekt pas de vele mogelijkheden van witte vazen als je onze webshop doorloopt. Wit heeft bovendien de eigenschap om met veel kleuren combineerbaar te zijn. Wit gaat bij zachte kleuren zoals lichtgeel, grijs, lichtroze, beige... En het gaat ook bij de felle kleuren fel geel, rood, blauw, groen... Wij zijn er zeker van dat je bij Rebel House dé perfect vaas in wit voor jouw interieur vindt.

Witte vazen in jouw interieur

In onze webwinkel vind je strakke witte vazen met geometrische vormen voor je Pure Minimal woninginrichting. Grappige en bizarre vazen kies je voor je Street Pop interieur. Witte marmer is uitstekend voor je Modern Chic interieur, maar past ook goed bij je Raw Industrial woning. Ga gerust experimenteren met je witte vaas en andere objecten in wit. Ontdek bijvoorbeeld onze witte kandelaars, spaarpotten, fotolijsten, vloerkleden en wanddecoratie. De keuze is eindeloos!

Witte vazen bij Rebel House

Heb jij een witte vaas of een hele set van witte vazen gevonden? Wij schakelen PostNL of onze eigen bezorgservice voor grote meubels in om ze aan huis te bezorgen. Profiteer van onze uitstekende service. Je krijgt 90 dagen retourtermijn en ook gratis verzending vanaf 50 euro. En wat dacht je van deze: je doet je betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wij leveren niet alleen kwaliteit aan scherpe prijzen, wij gaan ook voor maximale service!