Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Bruine Wanddecoratie

Heb jij een lege wand die je mooi wil aankleden en hou je van bruin? Bekijk hier onze uitgebreide collectie bruine wanddecoraties. Je ontdekt er ontwerpen die van je lege muur een prachtige plek maken! Met welk bruin interieurstuk kleed jij je muur aan?

1 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bruine wanddecoratie

Bij wanddecoratie denk je misschien automatisch aan een schilderij, een foto of een ander kunstwerk dat aan de muur hangt? Bij Rebel House vind je veel meer dan dat. Met wandkasten, wandrekken en wandplanken kun je bijvoorbeeld een heel stijlvol geheel creëren. In de open vakken in deze meubelstukken plaats je foto's, planten of vakantieherinneringen. We hebben ze in heel veel afmetingen en vormgeving. Zelfs voor de kleinste muur die je wil aankleden, vind je hier bruine wanddecoratie. Of zet bijvoorbeeld een unieke wandlamp in als decoratie aan de muur. Zo heb je meteen twee-in-één: verlichting én kunst aan de muur. De mogelijkheden om je muren aan te kleden zijn eindeloos. Loop rustig onze webshop door en kies er je favoriete bruine wanddecoratie uit.

Bruine wanddecoratie in jouw interieur

Zoek jij bruine wanddecoratie voor je Raw Industrial woning? Denk dan aan ruw hout, stoer metaal en vooral een robuuste uitstraling. Hou jij van Classic Colonial? Dan ga je voor een luxe uitstraling en donker hout. Bij een Pure Minimal stijl passen strakke vormen en een zeer lichte tint bruin. En wil jij dierenfiguren voor in je Urban Jungle woning? Ja hoor, deze hebben wij ook in onze bruine wanddecoraties. Je laat je wanddecoraties mooi aansluiten bij andere bruine interieurstukken: meubels, accessoires en verlichting. Bij Rebel House gaan wij voor de totaalinrichting van je woning. Je vindt dan ook heel wat interieurstukken die bij je bruine wanddecoratie passen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een stijlvol geheel. Als je hiervoor graag advies krijgt, neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor jou!

Bruine wanddecoratie bij Rebel House

Heb jij gevonden wat je zocht om je muur stijlvol aan te kleden? Super! Wij brengen jouw interieurstukken met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleine objecten. Je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en 90 dagen retourtermijn. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen.