Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Wanddecoraties

Wanddecoratie decoreert letterlijk je wand. Wat kies jij om die lege muur tot leven te brengen? Ons aanbod aan grijze wanddecoratie is groot. Wij helpen jou graag kiezen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grijze wanddecoratie

Een lege wand is ook maar leeg, daar zijn wij ons bij Rebel House van bewust. Wij bieden dan ook heel veel uiteenlopende items die je als wanddecoratie kunt inzetten. Denk maar aan foto's en schilderijen, spiegels en klokken. Maar wat denk je van een mooi wandrek waarmee je al je leuke spullen kunt uitstallen? Ook leuke kapstokken kunnen best wel decoratief zijn. Je hoeft er niet altijd jassen of paraplu's aan te hangen. Kies eens een leuke kapstok voor in je woonkamer en hang er leuke decoratieve items aan. Ook een boekenrek kan perfect als wanddecoratie dienen. Wij hebben heel mooie asymmetrische boekenkasten die er op zich al heel stijlvol uitzien. Dan wordt het nog stijlvoller als jij ze aankleedt met decoratieve voorwerpen. Je kunt je wanddecoratie in dezelfde stijl kiezen als je andere kasten, tafels, stoelen en zitbanken. Of je gaat voor een zeer opvallende wanddecoratie en je maakt er een echte eyecatcher van.

Grijze wanddecoratie in jouw interieur

Wanddecoratie met dierenfiguren zijn nog altijd heel erg geliefd voor een Urban Jungle woning. Je kiest stoer grijs metaal voor je Raw Industrial woning en metaal met hout voor je Rural Living woning en het plaatje klopt helemaal. Kies bijvoorbeeld één grote wandplank of hang meerdere kleine wandplanken verspreid over je muur. Met grijze wanddecoratie kun je zeer creatief omgaan. Onze klantenservice helpt jou graag om je grijze wanddecoratie uit te kiezen en een mooie plek in je woning te geven.

Grijze wanddecoratie bij Rebel House

Heb jij graag raad over het decoreren van je woning? Vraag het ons gerust. Eens je je bestelling hebt geplaatst, komt onze eigen bezorgservice voor grote meubels of PostNL voor kleine interieurstukken bij jou thuis leveren. Bij Rebel House krijg je standaard 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En de betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Bij Rebel House zit je goed voor kwaliteit, service en topklasse design!