Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Witte Woonaccessoires

Wil jij je omringen met mooie woonaccessoires die volledig bij jouw stijl passen? Groot gelijk! Je hoeft je niet tevreden te stellen met gewone objecten, maar kies bijvoorbeeld voor een wit woonaccessoire. Of je kiest er meerdere en combineert ze onderling. Bij Rebel House vind je talloze leuke items om jou het leven aangenaam te maken. Maak hier je keuze.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Witte woonaccessoires

Als je op zoek bent naar witte objecten om je interieur te stylen, dan ben je hier aan het juiste adres. Ontdek ons uitgebreide assortiment bloempotten, beelden en figuren, kandelaars en kaarsenhouders, kapstokken, kussens, opbergers, plaids, schilderijen, spiegels, vazen en wanddecoratie. En wat denk je van onze witte keukenaccessoires: witte kopjes en schoteltjes, schitterende borden, bijzondere thee- en suikerpotten, mooie witte snijplanken en nog zoveel meer! Je raakt niet uitgekeken. Onze klantenservice staat voor jou klaar. Wij helpen jou om mooie sets samen te stellen en precies die witte woonaccessoires uit te zoeken die bij jouw woning passen. Laat ons gerust weten waar je naar op zoek bent, wij zijn er voor jou!

Witte woonaccessoires in jouw interieur

Wit is een kleur voor elk interieur, elke stijl en elke leeftijd. In je Modern Chic woning omring je jezelf met accessoires in wit en goud. In je Street Pop woning ga je voor een wit woonaccessoire met pittige kleuren. Een volledig wit woonaccessoire maakt je Pure Minimal nog meer minimalistisch. Ronde vormen met een vintage touch hebben wij voor jouw Retro Revival interieur. Kies dierenfiguren voor je Urban Jungle stijl en stoere vormen en materialen voor je Raw Industrial woning. Een ding is zeker bij een wit woonaccessoire: het legt frisse accenten in je woninginrichting. Een wit woonaccessoire vormt een eyecatcher en geeft aan je interieur een extra impuls. Laat meerdere witte woonaccessoires aansluiten bij je witte meubels en verlichting en maak mooie combinaties. Rebel House helpt jou graag!

Witte woonaccessoires bij Rebel House

Kies een aantal witte woonaccessoires en bestel ze online. Onze service gaat heel ver. Je krijgt zomaar even 90 dagen retourtermijn en gratis verzending vanaf 50 euro. En je doet de betaling vooraf achteraf of in termijnen, net zoals jij het wil. We hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels, kleine items komen er met PostNL aan. Heb je nog vragen? Contacteer onze klantenservice, wij zijn er voor jou!