Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

WONDERLIJKE WOONWINKEL IN ULFT

Plan je bezoek

Bezoekadres

De Stenenmaat 1
7071 ED Ulft

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)315 769 014 (Zaterdag is de woonwinkel telefonisch niet bereikbaar)

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:00 - 17:00

Dinsdag 10:00 - 17:00

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag & zondag: gesloten

 

Kom ook dwalen in onze woonwinkel!

Onze spraakmakende collectie komt pas echt tot leven wanneer je hem van dichtbij ziet. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar alle eyecatchers en iconische meubelstukken staan samen tentoongesteld in een verbluffend sfeervolle showroom in Ulft, vlak achter Arnhem.

Spice Up Your Interior met Rebel House

Laten we eerlijk zijn, het gemiddelde Nederlandse interieur is toch vooral heel braaf en standaard? Daar willen wij graag verandering in brengen! Wij zijn er van overtuigd dat je niets bereikt wanneer je jezelf neerlegt bij hoe het nu is. Wij geloven in de kracht van creativiteit en in het lef om te veranderen. Wij vinden dat mensen moeten wonen zoals ze leven: met kleur, elan en vooral met pit.

Inmiddels zijn we met deze filosofie uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende online woonwinkels van Nederland. Zo hebben we met onze uitgesproken collectie al heel wat stof van al die brave, saaie inrichtingen door heel Nederland doen opwaaien. Bovendien zijn we nog lang niet klaar. Het is onze missie om ieder interieur in Nederland, voor elk budget, te voorzien van iconische stukken met karakter. Ook dat van jou.

Interieuradvies op maat

Wil je geïnspireerd wil worden door onze pittige interieurdesigns? Zoek je meubels in de meest ruime en avontuurlijke zin van het woord? Ben je op zoek naar iets specifieks, zoals een leuk cadeautje of dool je gewoon graag wat rond?

Bij Rebel House vind je het allemaal. Bovendien snappen we dat zoveel fantastische meubels en woonaccessoires misschien wat overweldigend zijn. Dat is waar onze medewerkers aan te pas komen. Zij doen niets liever dan jou helpen met het ontdekken van je eigen stijl en je daarin adviseren. Weet jij juist precies wat je wilt en heb je daar geen hulp bij nodig? Dat is natuurlijk ook prima!

 

De mooiste merken onder één dak

In de woonwinkel en de website vind je een selectie van de mooiste merken. Bij Rebel House  vind je – als enige in Nederland – de exclusieve collectie van KARE Design. Daarnaast staan in onze showroom alle unieke en bijzondere stukken van onder andere de spraakmakende merken Seletti, Dutchbone, Bold Monkey, Qeeboo, By-Boo en SMAQQ.

 

 

Wat kun je allemaal verwachten

Een bezoek aan Ulft zal je verwachtingen overtreffen. Om je toch vast een idee te geven wat je allemaal kunt verwachten, hebben we de highlights vast voor je op een rij gezet:

  • Breed aanbod aan wooninspiratie
  • Prachtig ingerichte stijlkamers in diverse woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan de dromerige stijl van Pink Blush, de stoere stijl van Raw Industrial of het glanzende chique van Grand Glamour.
  • Professionele medewerkers die graag met je meedenken en je helpen met het vinden van de mooiste meubels en woonaccessoires die écht bij je passen
  • Ruime (gratis) parkeergelegenheid
  • Heerlijke koffie of een andere drank naar keuze