Woonwinkel

Onze woonwinkel is weer open

Wij zijn weer voor je geopend! Onze ruime woonwinkel is zonder afspraak te bezoeken. Uiteraard houden wij ons aan alle voorzorgsmaatregelen. Wij vragen je een mondkapje te dragen en voldoende afstand te houden. Dus snak je naar wooninspiratie of wil je heel graag komen proefzitten op die ene bank? Kom eens langs! 

 

Wonderlijke woonwinkel in Ulft

Kom ook dwalen in onze woonwinkel van meer dan 3000 m2!

Onze spraakmakende collectie komt pas echt tot leven wanneer je hem van dichtbij ziet. Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar alle eyecatchers en iconische meubelstukken staan samen tentoongesteld in een verbluffend sfeervolle showroom van maar liefst 3000 m² in Ulft, vlak achter Arnhem.

Wil je geïnspireerd wil worden door onze pittige interieurdesigns? Zoek je meubels in de meest ruime en avontuurlijke zin van het woord? Ben je op zoek naar iets specifieks, zoals een leuk cadeautje of dool je gewoon graag wat rond?

Het kan allemaal: bij ons vind je – als enige in Nederland – de exclusieve collectie van KARE Design. Daarnaast staan in onze showroom alle unieke en bijzondere stukken van onder andere de spraakmakende merken Seletti, Zuiver, Dutchbone, Brix, By Boo en SMAQQ.

Kom dus ook eens langs. Onze gepassioneerde medewerkers zullen je met verse koffie en een glimlach begroeten. En natuurlijk helpen ze je met al je vragen.

homeishome woonwinkel showroom ulft achterhoek

Sfeerimpressie

 

Plan je bezoek

Adresgegevens
De Stenenmaat 1
7071 ED Ulft
Openingstijden
Maandag - Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 16:00
Elke laatste zondag van de maand 12:00 - 16:00
 
In de winkel zijn omtrent het coronavirus de nodige maatregelen getroffen om veilig te kunnen winkelen. Meer hierover lees je hier.