Plan je bezoek naar Rebel House Amsterdam

Bezoekadres

Raadhuisstraat 30

1016 DG Amsterdam

Contact

E-mail: info@rebelhouse.nl

Telefoonnummer: +31 (0)20 737 0322

Openingstijden woonwinkel

Maandag 10:30 - 18:30

Dinsdag 10:30 - 18:30

Woensdag 10:30 - 18:30

Donderdag 10:30 - 18:30

Vrijdag 10:30 - 18:30

Zaterdag 10:30 - 18:30

Zondag 10:30 - 18:30

Kom ook dwalen in onze woonwinkel in hartje Amsterdam

Ben jij niet zo van het standaard wonen? Wil jij alles altijd nét even anders doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op een prachtige locatie net achter het paleis op de Dam vind je de gloednieuwe winkel van Rebel House. Jouw nieuwe woonwalhalla in het hartje van Amsterdam!

 

Mokum loves Rebel House

Laten we eerlijk zijn, het gemiddelde Nederlandse interieur is toch vooral heel braaf en standaard? Daar willen wij graag verandering in brengen! En waar kunnen we dat nu beter doen dan in het creatieve epicentrum van Nederland? Rebel House loves Mokum en Mokum loves Rebel House. 

Laat je interieur tot leven komen met onze unieke, karakteristieke en eigentijdse meubels. Wij denken het liefst ‘out of the box’ en voegen graag kleur, patronen en structuur toe aan je woning. Ben jij enorm fan van het Scandinavische interieur? We’ve got you covered! Shop verschillende eetkamerstoelen gemaakt van lichthout met een mooie mintgroene kleur of ga voor roomwit. Durf jij te combineren met kleur en heb jij een Circus Baroque woonstijl waar je verliefd op bent? Shop dan mooie woonaccessoires zoals vazen, spiegels en kandelaars op de begane grond van onze woonwinkel. Dat zijn echter niet de enige woonstijlen die wij vertegenwoordigen. Retro meubels, moderne items en luxe artikelen bieden wij allemaal aan in onze woonwinkel in Amsterdam.

 

Bereikbaarheid

Wil jij komen shoppen in onze woonwinkel in Amsterdam? Rebel House Amsterdam is makkelijk bereikbaar op verschillende manieren, wij leggen je uit hoe.

Trein

Ben je een dagje met de trein op pad en wil je een pit stop maken om bij ons in Amsterdam langs te komen? Dat is geen enkel probleem! Wanneer je aangekomen bent op Amsterdam Centraal, kun je makkelijk het stukje naar de winkel wandelen. De totale duur van de wandeltocht bedraagt ongeveer 15 minuten. Vanaf het Stationsplein vervolg je de weg richting de Melkmarktsbrug/de Westelijke Toegangsbrug en loop je richting de Martelaarsgracht. Vervolgens is het een makkie rechtdoor tot je bij De Dam aankomt. Daar sla je de Raadhuisstraat in om alsmaar rechtdoor te wandelen tot je bij onze vestiging aankomt.

Tram

Heb je weinig zin om te wandelen, is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid om met de tram voor onze vestiging uit te stappen. Er is een tramstation tegenover onze woonwinkel! Wanneer je vanaf Amsterdam centraal komt, neem je de tram bij het Centraal station. Hier kun je zowel tram 2, 12, 13 en 17 nemen. Deze gaan om de twee minuten vanaf het station. Je stapt vervolgens uit bij tramhalte Amsterdam, Dam.

Auto

Ga je het liefste met je eigen auto richting de hoofdstad, dan is dat ook mogelijk. Hierbij de parkeergarages die het dichtst in de buurt van de winkel liggen.

Parkeergarage De Bijenkorf
Beursplein 15 - 1012 JW Amsterdam.
Ingang: Damrak
24 uur per dag, zeven dagen per week

Parkeergarage Europarking Marnixstraat
Deze parkeergarage is gelegen vlakbij het Leidseplein.
Marnixstraat 250
1016 TL Amsterdam

P+R

Een andere mogelijkheid is het parkeren bij een P+R Terrein en vervolgens het openbaar vervoer te nemen richting de stad. Dit kan bijvoorbeeld bij P+R Transferium Amsterdam Johan Cruijff Arena om vervolgens met de metro richting de stad te gaan. Daarnaast is de P+R RAI Amsterdam een makkelijke plek om je auto te parkeren. Met tram 4 op metro 52 ben je binnen een mum van tijd in hartje Amsterdam. Daarnaast is het ook mogelijk om aan de grachtengordel te parkeren vlakbij de winkel. Het kan echter druk zijn waardoor je moeilijk een plekje kunt vinden.