Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Beige Banken

Beige is een chique kleur die zowel neutraal als opvallend kan zijn. Afhankelijk van in welk interieur jij ze inzet, hebben beige banken een andere uitstraling. Bij Rebel House gaan wij voor de perfecte styling van je woning. Welke beige banken passen in jouw interieur?

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beige banken

Bij Rebel House beseffen wij dat een bankstel een zeer belangrijke functie in huis heeft. Je zit er dagelijks in met je gezin. Of je kiest voor een bankstel in je slaapkamer waar je je regelmatig terugtrekt om lekker te relaxen met een boek. Daarom hebben wij bij Rebel House diverse modellen en opstellingen van beige banken. Ga jij voor een beige bank uit één stuk of ga je voor bijvoorbeeld een bankstel én ottoman zodat je de opstelling regelmatig kunt veranderen? Wij helpen jou graag om de juiste beige bank te kiezen. Vraag ons gerust raad als je nog twijfelt of als je raad nodig hebt!

Beige banken in jouw interieur

Wanneer je heel veel beige in je interieur verwerkt, krijg je een mooie Pure Minimal stijl. Beige is chique en leunt een beetje tegen goudkleur aan. Daarom zal bijvoorbeeld een beige bankstel in de Chesterfield stijl perfect passen in je Grand Glamour of Modern Chic interieur. En wanneer je Raw Industrial woninginrichting wat te donker uitvalt, dan kun je je interieur oplichten met een grote stoere beige zitbank. Een beige zitbank met ronde vormen en fijne poten zijn ideaal als je je woning Retro Revival wilt inrichten. Combineer de beige kleur van je bank met een beige vloerkleed, beige sierkussens of beige lampenkappen bijvoorbeeld. Beige brengt in elk geval een warme en gezellige sfeer in huis. Ga jij ervoor?

Beige banken bij Rebel House

Als nummer 1 woonwebwinkel geven wij een uitstekende service. Je krijgt bij ons 90 dagen retourtermijn, gratis verzending vanaf 50 euro en je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Onze klantenservice staat voor jou klaar, zowel voor als na je aankoop. Wij doen een beroep op onze eigen bezorgservice voor grote meubels om je zitbank aan huis te bezorgen.