Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gele Banken

Geel is een hippe en felle kleur, die eigenlijk wel wat vaker in een interieur zou mogen voorkomen. Geel brengt zon en leven in huis. Gele banken zijn uiterst geschikt om deze zonnige sfeer te creëren. Welke kies jij voor je interieur?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gele banken

Ga jij voor oker geel, donker geel, bruingeel, honeycomb geel...? Geel is niet zomaar geel bij Rebel House. Je kiest precies die tint geel die het beste in je interieur past. Daarnaast kies je het model van je gele bank. Ga je voor een grote lounge bank, een hoekbank, een chaise longue of zelfs een Chesterfield model? Want inderdaad, klassieke modellen worden in een hedendaags jasje gestoken en krijgen moderne kleuren, waaronder bijvoorbeeld geel. Laat jouw keuze van geel precies aansluiten bij het geel van je eetkamerstoelen, je vloerkleedje, wanddecoratie of verlichting. Wij hebben het allemaal in prachtige tinten geel. Of maak een mix van kleuren en ga voor combinaties zoals geel-wit-zwart, geel-rood-oranje of geel-groen-blauw. Het werkt allemaal! Bij Rebel House geven wij jou graag raad en helpen jou je gele bank perfect in je interieur te integreren.

Gele banken in jouw interieur

Bij Rebel House proberen wij voortdurend om voor puur design te gaan. En wij willen ook voor elke stijl een groot assortiment kunnen aanbieden. Ga bijvoorbeeld voor een stoere okergele bank voor je Raw Industrial woning. Kies ronde vormen in een vintage geel tintje en pimp hiermee je Retro Revival interieur. Je Circus Baroque woning krijgt een heel andere look met een opvallende gele bank. En hoe zit het met je Street Pop interieur? Kan er nog wat kleur bij? Haal dan een hippe gele bank in huis! Wij zijn ervan overtuigd dat je voor elke stijl wel een geschikte bank in geel vindt bij Rebel House.

Gele banken bij Rebel House

Bij de bestelling van je gele bank geven wij jou 90 dagen retourtermijn. Je krijgt ook gratis verzending vanaf 50 euro. Onze eigen bezorgservice voor grote meubels komt binnen enkele dagen je bank leveren. Je mag, net zoals jij dat wil, voor- achteraf en in termijnen betalen. Als je nog vragen hebt, contacteer ons, wij staan voor jou klaar!