Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Gele Hoekbanken

Een gele hoekbank, daar wil je toch onmiddellijk lui lekker gaan op liggen? Geel brengt zonnige sferen in huis. Lekker wegdromen, muziek luisteren of een boek lezen, een gele hoekbank is hiervoor gewoon zalig! Welke hoekbank in geel ga jij kiezen?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gele hoekbanken

Onze gele hoekbanken zijn van de hoogste kwaliteit. Dit wil zeggen dat ze optimaal comfort bieden om lekker onderuit te zakken. En ze zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Je pimpt je huis helemaal als je kiest voor een gele hoekbank. Bekijk goed de opbouw van de bank. Wil je je chaise longue links of rechts? En zoek jij een hoekbank met of zonder armleuningen? Daarnaast kies je ook het onderstel: hogere poten of een bank tot tegen de grond. Waarschijnlijk wil je het niet bij één meubelstuk in geel laten. Bekijk bijvoorbeeld onze gele eetkamerstoelen, hockers en bankjes. Zij sluiten perfect bij je hoekbank aan. Daarnaast vind je bij Rebel House ook kasten, verlichting en woondecoratie in geel. Kies bijvoorbeeld een mooi schilderij met geel voor boven je hoekbank, een gele tafellamp voor op je bijzettafeltje naast je hoekbank of een geel vloerkleed. Geel is een opvallende kleur, maar zeer makkelijk te combineren. Zo gaat bijvoorbeeld grijs en wit goed bij geel. Maar ook blauw, roze en groen zijn zeer mooi bij geel. Rebel House helpt je graag je woning in te richten.

Gele hoekbanken in jouw interieur

Een grote hoekbank in geel straalt luxe uit in je Grand Glamour of in je Modern Chic interieur. Strakke vormen passen perfect in je Pure Minimal woning. Geel is daar een leuke toets bij je witte muren, vloeren en plafonds. En heb jij een Street Pop woning? Het grootste kenmerk van deze stijl is: kleur, kleur en nog eens kleur. Geel mag daar zeker niet ontbreken. Met een groot interieurstuk als een hoekbank breng je een grote dosis geel in je woning.

Gele hoekbanken bij Rebel House

Bij de bestelling van je gele hoekbank geven wij jou 90 dagen retourtermijn. En wat denk je van de mogelijkheden om voor- achteraf en in termijnen te betalen? Je krijgt ook nog eens gratis verzending vanaf 50 euro. Je bank wordt gebracht door onze eigen bezorgservice voor grote meubels.