Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Grijze Banken

Als je de opbouw van een interieur van naderbij bekijkt, dan zie je dat dit bestaat uit basiselementen en aanvullende interieurstukken. En grijze bank is een uitstekend basic meubelstuk van waaruit je vertrekt om je woning in te richten. Je kiest precies die stijl en uitvoering van grijze bank die jij wilt. Bij Rebel House hebben wij een zeer uitgebreide keuze!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Grijze banken

Denk bij grijs vooral niet aan 'gewoon', want dat zijn banken van Rebel House nooit. Onze grijze banken zijn zeer gevarieerd zodat je je eigen stijl makkelijk kunt creëren. Wat de opbouw betreft, kies je voor een vaste bank of een bank in modules. Wil je in je bank een chaise longue verwerkt zien? Deze modellen hebben we ook. En je kiest of je een linkse of een rechtse versie wilt. Daarbij kun je ook nog een hocker kiezen. Zo heb je nog meer comfort. Je kleedt je grijze bank aan met bijvoorbeeld pittige gekleurde sierkussens en een plaid. Grijs gaat goed bij wit, bruin en zwart, maar ook bij frisse kleurtjes zoals paars, roze, turquoise blauw, pistache groen en oker geel. Kies bijvoorbeeld dezelfde bekleding als je eetkamerstoelen: velvet of kunststof bijvoorbeeld. Bij Rebel House hebben wij een aantal stylisten die jou graag helpen bij het inrichten van je woning. Contacteer ons en wij beantwoorden al je vragen.

Grijze banken in jouw interieur

Strakke zitbanken zijn perfecte basic meubels voor je Pure Minimal woning. Stoere grote grijze zitbanken kleden je Raw Industrial pand op de gepaste manier aan. Ronde vormen voor een zitbank zijn perfect voor je Retro Revival woonkamer. Grijs kan gewoon in heel wat stijlen geïntegreerd worden. Het grote voordeel van een grijze bank als basic meubel is dat je je interieur snel een andere look kunt geven. Je grijze bank blijft gewoon staan. Je hoeft slechts een aantal accessoires te kiezen in andere tinten en je interieur is terug als nieuw.

Grijze banken bij Rebel House

Voor de levering van onze grijze banken schakelen wij onze eigen bezorgservice voor grote meubels in. Je geniet van het voordeel van 90 dagen retourtermijn en je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro. Daarnaast kun je voor- achteraf en in termijnen betalen.