Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Groene Banken

Wil jij een echte eyecatcher in huis halen? Ga dan voor een groene bank. En bij Rebel House heb je nog eens een enorme keuze aan tinten groen: mintgroen, mosgroen, groenblauw, grijsgroen of flashy groen bijvoorbeeld. Jij kiest!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Groene banken

Groen betekent leven en natuur. En dat stralen onze groene banken dan ook uit. Een groen bankstel is gewoon hét aantrekkingspunt in je kamer. En dat hoort ook zo. Je brengt er uren met je gezin of vrienden door. Dan mag je groene bank niets anders zijn dan je favoriete plek in huis. Kies ze zorgvuldig uit en laat ze aansluiten bij je andere interieurstukken. Zoek eetkamerstoelen die bij je groene bankstel passen, kies een chique vloerkleed in dezelfde stijl als je groene bank en maak je woning gezellig met aangepaste lampen. Groen gaat perfect bij bruin en beige. Of je combineert bruin met hippe kleuren zoals rozerood, okergeel, sinaasoranje en goud. Bij je groene banken horen sierkussens met groen, een stijlvolle salontafel en bijzettafeltjes. Wij hebben al deze items en helpen jou graag om je groene zitbank te integreren in je interieur.

Groene banken in jouw interieur

Groen met goud straalt chique allure uit. Kies ze voor je Grand Glamour of je Modern Chic interieur. Muntgroen en turquoise zijn dé kleuren voor je Retro Revival woning. Kies hiervoor een bank met ronde vormen en smalle hoge poten. Velvet is zeer geschikt voor je Circus Baroque stijl. En ook een interieur zoals Urban Jungle, waarin natuurkleuren de hoofdrol spelen, zijn ideaal voor een groen bankstel. Als je graag raad krijgt voor je interieurinrichting, laat het ons gerust weten. Ons team specialisten helpt jou om je woning te stylen.

Groene banken bij Rebel House

Na je bestelling hoef je je geen zorgen te maken voor de levering. Wij hebben namelijk een eigen bezorgservice voor grote meubels en wij geven gratis verzending vanaf 50 euro. Ook qua betaling geven wij extra service. Je kunt voor- achteraf en in termijnen betalen. Als extra krijg je ook nog eens 90 dagen retourtermijn. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is nog enkele dagen wachten. Je groene bankstel komt er snel aan!