Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Leren Banken

Leder is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt als basis voor het interieur, bijvoorbeeld in de vorm van leren banken! Een leren bank voegt hoe dan ook iets toe aan de inrichting, zeker als je kiest voor een model dat goed bij je huidige woonstijl past. Leder is echter al lang niets meer dat énkel bruikbaar is in een klassiek of industrieel interieur. In het onderstaande overzicht kom je meer te weten over de verschillende mogelijkheden bij Rebel House, en de troeven van onze service!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leren banken

Wil je je woonkamer of salon prachtig afwerken met een zitmeubel dat comfort biedt én daarbij stijlvol oogt? Dan is het aanbod leren banken van Rebel House iets voor jou! Er bestaan verschillende modellen qua formaat, vorm en kleur. Zo gaat het van een rechthoekige leren bank met bruin leder, een strak design en extra voetruimte tot eerder compacte modellen die dankzij het gebruik van een lichte kleur en metalen poten een stuk moderner ogen. Je kan gaan voor een afgeronde zetel met brede armleuningen, een recht model dat weinig plaats inneemt, enzovoort. Kortom, bij jouw speciaalzaak vind je hoe dan ook je ding!

Leren banken in jouw interieur

Juist dat brede aanbod aan mogelijkheden maakt het natuurlijk niet bepaald gemakkelijk om een keuze te maken. Jouw interieur is helemaal uniek, dus moet je zelf op zoek gaan om te ontdekken welke leren banken bij je inrichting passen. Op basis van prijs, formaat, kleur en meer kunnen wij je bij Rebel House helpen om de knoop door te hakken. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van categorieën, waaronder Modern Chic, Circus Baroque en bijvoorbeeld Rural Living om de verschillende mogelijkheden onder te verdelen!

Leren banken bij Rebel House

Bij Rebel House kan je je ten slotte ook laten verwennen met een uitstekende service. Een 90 dagen retourtermijn en een gratis verzending vanaf 50 euro maken het inrichten van je woonkamer voordeliger en veiliger. Daarbij kan je een beroep doen op onze eigen bezorgservice voor grote meubels en een betaling vooraf achteraf of in termijnen om je nieuwe aankoop sneller te laten leveren én flexibel te betalen!