Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Stoffen Banken

Stof is hét ultieme middel om je interieur warm aan te kleden. Stof voelt altijd aangenaam aan en het heeft een luxe uitstraling. Stoffen banken zijn dan ook een mooie aanwinst in je woning. Rebel House heeft talloze modellen en wij helpen jou graag om de perfecte stoffen bank uit te kiezen.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Stoffen banken

Een bank die bekleed is met stof is zeer uitnodigend. Je wil er graag gaan in liggen genieten. Met enkele sierkussens erbij maak je het jezelf zeer makkelijk. Stoffen banken gaan uitstekend bij materialen zoals hout, steen, glas en uiteraard ook bij andere stoffen. Als je deze materialen reeds in je interieur hebt, dan zijn stoffen banken perfect op hun plek.

Stoffen banken in jouw interieur

Heb jij bijvoorbeeld een Raw Industrial pand? Dan zijn grote stoffen banken ideaal. Kies ze in een stoere kleur zoals grijs of antraciet. Heel anders zijn de boudoir zetels. Kies ze gerust in roze voor je Pink Blush interieur of in paars voor je Circus Baroque style. Kijk ook naar onze chaise longues. Het zijn echte pareltjes voor wie een unieke stijl wil creëren. Voor je Pure Minimal woning ga je voor strakke lijnen en vooral basiskleuren zoals wit en beige. Rebel House is dé woonwebwinkel bij uitstek. Wij zorgen ervoor dat je stoffen bank altijd te combineren valt onze stoffen stoelen of stoffen zetels. Kies een uniforme stijl over heel je woning. Speel met kleuren en vormen en ga op zoek naar andere stoffen woonaccessoires. Denk hierbij aan lampenkappen, sierkussens en vloerkleden. Hoe meer je op detail let, hoe meer je eigen stijl vorm krijgt.

Stoffen banken bij Rebel House

Als je je stoffen banken bij Rebel House bestelt, krijg je ze thuis geleverd met onze eigen bezorgservice voor grote meubels. Wij bieden 90 dagen retourtermijn aan, je krijgt gratis verzending vanaf 50 euro en je bepaalt zelf of je de betaling vooraf achteraf of in termijnen wilt doen. Je hoeft dus niet onmiddellijk het hele budget op tafel te leggen. Je krijgt rustig te tijd om je volledige woning op je eigen tempo in te richten.