Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Velvet Banken

Velvet is een stof die steeds populairder wordt bij verschillende woonstijlen, en dat is ook niet verwonderlijk. Velvet verleent zich perfect voor het teweegbrengen van een luxueuze maar toch gezellige uitstraling, en kan daarbij in verschillende elementen in het interieur verwerkt worden. Velvet banken zijn daar een goed voorbeeld van! Wil je graag alles te weten komen over het aanbod velvet banken van Rebel House, en met welke diensten wij je kunnen helpen? Dan is het overzicht hieronder iets voor jou!

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Velvet banken

Een velvet bank is het toppunt van luxe, stijl en klasse - en je kan dankzij het brede aanbod aan velvet banken nu ook zo'n meubelstuk in jouw eigen woonkamer verwerken. De stof op zich voelt erg comfortabel aan, maar aan de andere kant kan je er een prachtige, chique stijl mee creëren. Wat dacht je van een roze velvet bank met afgeronde armleuningen en houten poten om het geheel wat landelijker te maken? Er bestaan ook exclusieve velvet banken die door het gebruik van een donkere kleur een stuk industriëler ogen. Meer dan genoeg opties bij Rebel House, jouw speciaalzaak voor stijlvol meubilair!

Velvet banken in jouw interieur

Houd je wel van een Pink Blush inrichten, en ben je op zoek naar een velvet bank die erbij past? Of misschien wil je je woonkamer een iets industriëlere look geven door middel van een zware, robuuste velvet bank met lederen afwerking aan de voorkant? Ook andere stijlen, waaronder Rural Living en Grand Glamour, kunnen prachtig met een dergelijke bank worden afgewerkt. Bij Rebel House kan je rekenen op een breed gamma én handige filters op basis van prijs en meer. Zo vind je snel de beste velvet banken voor jouw situatie!

Velvet banken bij Rebel House

Daarbij komt ook nog eens dat wij je bij Rebel House in de watten leggen met een gratis verzending vanaf 50 euro, een 90 dagen retourtermijn en een eigen bezorgservice voor grote meubels. Ten slotte geniet je van méér flexibiliteit dankzij de mogelijkheid voor- achteraf en in termijnen betalen. Vertrouw op Rebel House voor de beste velvet banken!