Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Design Barkrukken

Barkrukken worden hoofdzakelijk op twee plekken in huis gebruikt. Enerzijds heb je barkrukken die echt aan een huisbar ingezet worden. Anderzijds bestaan er barkrukken die aan het keukeneiland geplaatst worden. Bekijk daarom goed de zithoogte van de barkruk. Meet de onderkant van je bar of het blad van je keukeneiland en voorzie voldoende ruimte voor je benen.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Design Barkrukken

Bij Rebel House gaan wij voor pittige ontwerpen. Onze design barkrukken zijn dan ook zitmeubelen met karakter. Unieke stoffen zoals velours vind je bij ons in overvloed. Houten onderstellen of metalen onderstellen maken een groot deel van de look van je barkruk uit. Wj helpen jou graag kiezen zodat jij de juiste barkruk voor je interieur in huis haalt.

Design Barkrukken in jouw interieur

Pink Blush is een stijl waarin heel wat fluweel en roze voorkomt. En laten wij dat bij Rebel House nu 'toevallig' ook veel in ons gamma van design barkrukken hebben. Of zoek je eerder een ruwe en robuuste stijl van design barkrukken voor je Raw Industrial style? Kijk dan naar barkrukken met stoere metalen onderstellen en houten of leren zitten. Voor je Pure Minimal bar of keuken kies je voor naturel houten poten en een witte zit en rugleuning. Bij een Circus Baroque inrichting kies je voor donkergroene, bordeaux of donkerblauwe fluwelen barkrukken. En er mag best wel een beetje glamour bij komen kijken.

Design Barkrukken bij Rebel House

Van zodra je je keuze design barkrukken hebt kunnen maken, bestel dan gewoon online. Kies voor betaling vooraf achteraf of in termijnen. Wij hebben een eigen bezorgservice voor grote meubels en wij bieden gratis verzending vanaf 50 euro. Je krijgt bovendien ook nog eens 90 dagen retourtermijn. Welke barkruk je ook kiest uit ons gamma, bij Rebel House zit je (letterlijk!) goed!