Shop het hele Paasweekend met 10% korting op bijna alles* met code PAASPARTY

Metalen Barkrukken

Bij metalen barkrukken is het meestal het onderstel dat in metaal is uitgevoerd. Maar bij Rebel House hebben we toch een aantal barkrukken die volledig uit metaal zijn vervaardigd. Wil je toch een minder stoere uitstraling? Er is keuze te over! Ontdek ze in onze webshop!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen barkrukken

Naast onze volledig metalen barkrukken, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Een zitting in kunststof, leer(look) of velvet... laat je inspireren en kies jouw eigen stijl. Kies voor zachte of felle kleuren. En let ook goed op het onderstel. Zo zal een slede onderstel jouw barkruk een heel andere uitstraling geven dan bijvoorbeeld fijne vintage poten. Hou ook rekening met de hoogte van de metalen barkruk. Een kruk die je aan een keukeneiland plaatst, moet minder hoog zijn dan een kruk voor aan je barmeubel. Hou rekening met +/- 30 cm beenruimte tussen het tafelblad en de zithoogte. Denk er tenslotte ook aan dat metalen barkrukken met armleuningen meestal breder zijn en dus meer ruimte innemen dan krukken zonder armleuningen. Heb jij nog twijfels rond je keuze? Vraag het ons gerust, wij helpen jou graag verder!

Metalen barkrukken in jouw interieur

Een metalen barkruk met velvet zitting is gewoon gemaakt voor je Grand Glamour of Circus Baroque interieur. Maar wist je dat deze krukken ook in Raw Industrial interieurs en zelfs in mancaves zo populair zijn? Je creëert er alvast een eyecatcher mee! In je Raw Industrial of Rural Living woning passen ook krukken in leder(look). Roze bekleding is dé keuze voor je Pink Blush bar en vintage oud-roze of vaal-blauw is onmisbaar in je Retro Revival huisbar. Je combineert je barkrukken uiteraard met je barmeubel, maar ook met je eetkamerstoelen, je zitbanken, je kasten, je verlichting en je accessoires. Loop maar eens rond in onze webshop, je vind gegarandeerd passende interieurstukken om je barkrukken stijlvol in the picture te zetten.

Metalen barkrukken bij Rebel House

Je barkrukken worden met onze eigen bezorgservice voor grote meubels of met PostNL voor kleinere producten geleverd. Je krijgt bij Rebel House 90 dagen retourtermijn en daarbij ook gratis verzending vanaf 50 euro. De betaling doe je vooraf achteraf of in termijnen. Kun jij niet wachten om al te genieten van je mooie metalen barkrukken? Nog eventjes en ze zijn er!